Kisfiúnak nézték gyerekként, így néz ki ma Van Damme lánya! – Fotók

Kiköpött apja

Jean-Claude Camille François Van Varenberg – ez a név bizony keveseknek cseng ismerősen, de ha azt mondjuk Van Damme, már mindenki tudja, kiről van szó.

A belga harcművészből egy csapásra lett világsztár, mára már legenda. A kis Van Damme tízévesen kezdett el harcművészettel foglalkozni, amikor apja beíratta egy karate-tanfolyamra.

Feketeöves lett, majd ő lett Mr. Belgium. Majd egy edzőtermet nyitott, amivel havonta 15 ezer dollárt is megkeresett a 80-as években, dúsgazdag lett. De mindent maga mögött hagyott, miután megkapta első komolyabb filmszerepét.

via GIPHY

Ötször nősült, jelenleg a második feleségével él, akit kétszer is elvett. Tőle született két gyermeke is, lánya, a 28 éves Bianca ma már befutott színésznő. 

És mai az apucinak fontosabb: gyönyörű nő és tiszta Van Damme!

A belga sportolóból nagyon hamar világsztár lett, egy időben mindenki vele akart forgatni, ha akciófilmről volt szó. Nevét az egész világ megismerte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#jcvd #jcvdworld #teamjcvd #jc #jeanclaudevandamme #jean #claude #vandamme #streetfighter #streetfightercosplay #oct18 #martialartslife #kickboxing #taekwondoallday #jeanclaudevandamme

Andrew Sebastien Greep (@andrewgreep) által megosztott bejegyzés,

A belga sztár 1960-ban született, idán már 59 éves lesz. Házasságából két gyereke született, Kristopher és Bianca. Bizony, a képen a kisebbik fiú a lány.

Íme a 28 éves sztárcsemete, aki ma már sikeres modell és színésznő. Pedig egy időben úgy festett, apja nyomdokaiba lép más téren is…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌞Summer🌞 . . . 👙 @pinupstars . . . #summer #heatwave #girlswholift #fitnessmodel #healthyliving #natural #tanline #bikini #pinupstars #saltyskin #malibu

Bianca Van Damme (@iambbgun) által megosztott bejegyzés,

Nincs itt trükk kérem szépen, íme Van Damme lánya, Bianca. Ez a fotó akkor készült, amikor a lány még csak 25 éves volt. Hiába, a gének…

Fiatal, szexi, és látszólag céltudatos is. Sikerre van ítélve Van Damme lánya, Bianca.

Egyszerűen lélegzetelállító.

betöltés...