4 hiba, amit mindenki elkövet egy párkapcsolat során!

Mindenki szeretne boldog párkapcsolatban élni, és a szerelem bódító érzését átélni. De mi is a boldog párkapcsolat titka? Valószínű az egymás iránt érzett tisztelet, odaadás, és feltétel nélküli szeretet illetve a kompromisszumkészség. Ám sajnálatos módon nagyon sokan (általában hölgyek) beleesnek ugyanazokba a hibákba, és nem okulnak belőlük. Ezeket szedtük most egy csokorba össze, és meg szeretnénk mutatni, melyek a legjellemzőbb problémák, amiket egy párkapcsolat során elkövetünk.

Mindig, mindenre azt mondja: “igen”.

Egy nő képes egyetérteni mindennel, amit a párja mond neki. Bár ez a legtöbb esetben igencsak bosszantó tud lenni, mert ilyenkor nagyon úgy tűnhet, mintha a nőnek egyáltalán nem lenne saját gondolata.

Nem kell mindenben egyetérteni, egy jó kapcsolat alapja a kompromisszum, ha a párod nem tudja elfogadni a nemleges választ, akkor nem biztos, hogy ő a te embered.

Azonnal válaszol a hívásaidra és az üzeneteidre.

Akármikor hívod vagy írsz neki, képes a pillanat tört része alatt válaszolni és írni neked. Ez nem feltétlenül jó, mert olyan, mintha minden percben arra várnál, hogy mikor tudod felvenni vele a kapcsolatot.

Fontos, hogy mindegyikőtöknek legyen külön élete, és ne függjetek egymástól, főleg ti, hölgyeim, ne ragaszkodjatok úgy a párotokhoz, mintha ő lenne az utolsó ember a földön.

Gyorsan megváltoztatja terveit érted.

Amikor két hete megbeszélt egy összejövetelt a barátnőivel, de te pont felszabadulsz aznap estére, képes lemondani a találkát, hogy veled tölthesse az estét.

Nem szabad elhanyagolni a barátaidat, mert sosem tudhatod, mikor lesz rájuk a legnagyobb szükség. A pároddal máskor is lehettek együtt, nem azon az egy estén fog múlni a kapcsolatotok.

Többet szeretne veled lenni.

Az ő lelkesedése sokkal nagyobb, mint a tied. Ő az, aki folyamatosan hív, ír, programokat tervez, találkozókat szervez. Talán túl lelkes is egy-egy ilyen esemény alkalmával. Ne ijedj meg, nem pszichopata, csak szereti a társaságod.

Hölgyeim várjátok meg, míg a párotok is aktivizálja magát, ne csak ti vállaljátok magatokra a kapcsolat oroszlánrészét.

betöltés...