Így néznének ki Hollywood leghíresebb kopasz színészei, ha lenne hajuk

Ilyen, amikor az ikonikus kopaszok hajasbabává változnak.

#Vin Diesel

Vin Diesel világéletében kopasz volt, így elég nehéz lenne őt elképzelni dús hajkoronával. A második fotón látható séróval inkább hasonlít egy modern Elvis-re, mint saját magára, de attól még imádjuk. Kávé mellé pont jó volt kísérőnek.

#Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson tipikusan az a figura, akit lehetetlen nem szeretni. A Hollywoodban csak “Sziklaként” becézett színész vakító fehér fogsorán és karakterén túl már csak hajas változata vonzóbb, ami szerintünk kimondottan fiatalítja a 45 éves sztárt. Persze megszoktuk már frizura nélkül, kopaszon is elképesztően sármos.

#Jason Statham

Nem hittük, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel séróját még lehet fokozni, de aztán jött Jason Statham fotója, ami minden várakozásunkat felülmúlta. A Szállító filmek sztárja hosszú hajjal olyan jelenség lenne, amire keresve sem tudnánk szinonimát találni. Mondjuk, szerintünk teljesen mindegy, hogy kopasz-e vagy sem, ő örök kedvenc.

#Bruce Willis

Lehet, hogy ez csak a mi véleményünk, de szerintünk Bruce sokkal sármosabb lenne hajjal, főleg ezzel a dögös ősz verzióval. A férfiaknak bizonyítottan jól áll a kor, Willis bácsinak pedig a frizura is.

#Tyrese Gibson

Tyrese-t legtöbben a Halálos iramban filmekből ismerhetik, de mindenki emlékeibe az ikonikus kopasz figura vésődött be, akit szintén nehéz volt dús hajkoronával elképzelni – mostanáig. Parádésan fest a vagány sztár a sűrű séróval, de még mindig nagyon laza.

#Stanley Tucci

Stanley esetében is csak azt tudjuk megállapítani, hogy sokkal sármosabb, sőt, kimondottan fiatalos lenne egy ilyen séróval. Teljesen átrendezi a karakterét a barnás-őszes frizura, mi a helyében megfontolnánk a hajnövesztést.

#Samuel L. Jackson

SLJ ezzel a frizurával inkább úgy néz ki, mint akit megsimogatott az áram, nála egy percig sem gondolkozunk azon, hogy séróval vagy anélkül néz-e ki jobban.

#Patrick Stewart

Patrick Stewart, az X-men filmek zseni professzora is kapott egy fiatalos lendületet az ősz hajkoronával. Megszoktuk már kopasz változatban, de ez a frizkó igazán fess.

betöltés...