3 női csillagjegy, aki még a jég hátán is képes megélni

Nők, akik férfiak nélkül is boldogulnak, és sosem kérnek segítséget! Erre a 3 csillagjegy szülötteire különösen igaz!

Vannak olyan talpraesett nők, akik a jég hátán is képesek megélni, és soha nem kérik a férfiak segítségét! Nagyon jól működnek vész-, és stresszhelyzetben, erősek, határozottak, talpraesettek.

Oroszlán

Minden helyzetben feltalálja magát, és mondhatni azt, hogy mindenben maximális teljesítményt nyújt. Könnyen megoldást talál a problémákra, a dicsérettől pedig egyre csak növekszik az önbizalma, így egyre hatékonyabb lesz. Főnökei is igen elégedettek a munkájával, ezért könnyen kap fizetésemelést is. Barátai felnéznek rá, gyakran kérik a segítségét, tanácsát.

Szűz

Mindent megtesz azért, hogy magas fokú szakmai tudással rendelkezzenek, sokat olvas, képzéseken vesz részt. Annyira perfekcionista, hogy csak önmagában bízik, soha nem kérne mástól segítséget. Büszke arra, hogy mindent önerőből ér el, arra törekszik, hogy egyre jobb és jobb legyen. Mindenhez ért, az autókerék cseréléstől a frizurakészítésig bármilyen területen megállja a helyét.

Vízöntő

Természetéből adódóan egy igen erős nő, bátor és tettre kész. Minden új dolgot szívesen kipróbál, odaadó és nagyon sok mindenhez ért. Bármilyen helyzetben könnyen feltalálja magát, a problémákra pillanatok alatt megkapja a megoldást.

Ha egy idegen országban pénz és iratok nélkül marad, akkor sem esik kétségbe. Minden helyzetből győztesként szeret kijönni, számára ismeretlen az, hogy valamiben csak másodikként végezzen.

betöltés...