Ezt árulja el rólunk az, ahogyan a telefont fogjuk a kezünkben

Manapság egyre inkább bővül azoknak a dolgoknak a listája, ami alapján a szakértők következtetéseket képesek levonni a természetünkre, a jellemünkre vonatkozóan. Ilyen lehet például a hanglejtésünk, az ujjaink és a körmeink formája, vagy akár a frizuránk. Ezek után talán már nem is mondunk annyira rendkívülit azzal, hogy a mai, modern világban már az okostelefonunk kézbevétele is árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban.

Az emberek többségére ez a négy kéztartás jellemző!

Abban az esetben, ha egy kézzel fogod a telefonod és a hüvelykujjad segítségével írod meg az üzeneteket, akkor képes vagy egyszerre több mindenre is koncentrálni. Nagyon jó a szervezőkészséged és fegyelmezett személyiséged van, aki különbséget tud tenni a jó és a rossz dolgok között. Nem igazén vagy jó hallgatóság, inkább a beszédet részesíted előnyben. Van egy olyan titkos képességed, amivel képes vagy egy pillanat alatt megállapítani, ha valaki csak megjátssza az érzelmeit, érzéseit.

Párkapcsolati kérdésekben sohasem kockáztatnál, emiatt nagyon megfontolt személyiség vagy, aki nem kötelezi el egyből magát. Mindenkivel szemben megtartod a három lépés távolságot, de ha valakinek sikerül elnyernie a bizalmadat, annak az illetőnek megnyílsz.

Amennyiben mind a két kezeddel fogod a telefonod, de szintén csak egy hüvelykujjal írsz, akkor szereted, ha törődnek és foglalkoznak veled, továbbá ha mindentől óvnak és féltenek. Zárkózott vagy még a partnereddel szemben is, aki emiatt gyakran úgy érezheti, hogy nem is szereted őt igazán. Mindenre odafigyelsz, ezért nagyon nehéz kijátszani téged, mindemellett ösztönös megérzés alapján hozod meg a döntéseidet.

Érzékenyen érintenek más emberek érzelmei és gondolatai. Pontosan emiatt vagy te nagyon jó bíró, ám ezt nem szabad manipulálásra alkalmaznod, csak és kizárólag akkor, ha gondoskodásról és empátiáról van szó. Szereted mélyebben megismerni az embereket, ám türelmetlenséged miatt általában fejest ugrasz egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. Elképzelhető, hogy olyan személlyel élsz együtt, aki meg sem érdemli a szereteted.

Ha mind a két kezeddel és mind a két hüvelykujjaddal írsz, akkor félénk, de lágyszívű személyiség vagy, akinek olyan párra van szüksége, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és megért téged. Ha olyan személy mellett vagy, akiben 100\%-ban megbízol akkor összeszeded magad és tele leszel önbizalommal. Olyan vagy akárcsak egy kaméleon, képes vagy minden helyzethez alkalmazkodni.

A barátaid szerint szórakoztató személyiség vagy, aki tele van energiával, viszont ha komolyra fordul a szó, akkor is képes vagy maximálisan odafigyelni. A gyerekek körében pedig nagyon is önfeledten viselkedsz. Az üzlet és a szerelem számodra két külön dolog, viszont ha valaki felkelti az érdeklődésed bizonytalanná válsz.

Abban az esetben, ha az egyik kezedben fogod a telefont és a mutatóujjaddal írsz, akkor kiegyensúlyozott személyiséggel rendelkezel, aki fölöslegesen nem jártatja a száját. Ha kell saját érdekeid is sutba dobod, csakhogy másoknak jó legyen. Párkapcsolatban érzed magad biztonságban, viszont nem bírod elviselni, ha mást sírni látsz főleg, ha azok a családtagjaid. A legszebb erényed, hogy se perc alatt képes vagy megbocsátani mások hibáit, amivel igazán sebezhetővé válsz.

Sokan szeretnek a társaságodban lenni, de néha szeretsz teljesen felszívódni és csak magaddal foglalkozni, hogy kellő energiával töltsd fel magad. Nem szereted megtenni az első lépést, mert túl félénk vagy hozzá, emiatt mások úgy gondolhatják, hogy nem vagy érdeklődő típus. Ha valaki kitartóan próbálkozik és sikerül kizökkentenie a komfortzónádból, akkor egy varázslatos lelkű emberrel találkozhatnak.

(via maivilag.hu)

betöltés...