Gergely Róbert elárulta, miért lett öngyilkos Szécsi Pál

Szécsi Pál harminc évesen lett öngyilkos, ám hogy miért az máig kérdés maradt, Gergely Robi most elárulta mi vezetett a tragédiához.

Gergely Róbert évtizedek óta a Szécsi-hagyaték ápolásának szenteli idejét, bár annak idején hallani sem akart arról, hogy összehasonlítsák a legendás énekessel. Sokak szerint Szécsi Pál azért vetett véget életének, mert nem tudta elviselni szerelme, Domján Edit halálát, ám Gergely Róbert más véleményen van.

Az énekes szerint Szécsi édesanyja miatt lett öngyilkos. Az asszony ugyanis elhagyta és Amerikába disszidált, Szécsit pedig itthon hagyta.

“Azt tudjuk, hogy labilis idegzete volt és hatalmas lángon égett. Rövid szerelmei voltak, a nőkben valószínűleg csak a veszteséget látta, képtelen volt feldolgozni, hogy az édesanyja, Klára elhagyta, és utána nevelőszülőkhöz és intézetbe került. Sokszor próbált meg az életének véget vetni, végül sikerült is. Semmit sem tudott az édesanyjáról, hogy él-e vagy hal-e, talán azt hitte, így majd vele lehet. Remélem, sőt tudom, hogy bárhol is vannak, most együtt vannak a nővérével, és bepótolják azt, ami az életben nem adatott meg nekik” – árulta el a Borsnak Gergely Róbert.

Ha ma élne, Szécsi Pál 75 éves lenne!

betöltés...