5 csillagjegy, akiknek szükségük van egy kis térre a párkapcsolatukban!

A kapcsolat kezdetén legszívesebben minden percet együtt töltenénk a partnerünkkel, viszont, amint kezd múlni a rózsaszín köd, egyre inkább szükségünk lesz egy kis szabad térre. Az alábbi 5 csillagjegy sokkal jobban igényli az énidőt, mint a többi csillagjegy.

Ők csak úgy tudnak jól működni, ha minden nap van idejük egy kis töltekezésre, ha egyedül lehetnek egy kicsit! Ők az úgynevezett szabadabb lelkek, csak az énidő által tudnak kiteljesedni.

1. Kos

A Kos csillagjegyű személy nagyon határozott, és céltudatos, éppen ezért ahhoz, hogy megtegyen valamit, nincs szüksége senkinek a jóváhagyására. Született vezető személyiség, imád a figyelem középpontjában lenni. Imádja a kalandokat, minden új ötletben benne van. A nap végén mindig szüksége van egy kis pihenőre, énidőre.

2. Ikrek

Azért, amiért valakinek szüksége van egy kis egyedüllétre, még nem jelenti azt, hogy elzárkózik. Az Ikrek csillagjegyű személynek nagyon sok barátja és ismerőse van, de néha neki is szüksége van egy kis egyedüllétre, amikor csak önmagával lehet. Imádja a hegyi túrákat, és néha egyedül indul útnak, egy kis “szabadságot kérve” a partnerüktől.

3. Nyilas

A Nyilas számára a személyes tér szent és sérthetetlen. A legjellemzőbb tulajdonsága a szabadság és a függetlenség iránti vágy. Nagyon könnyen szerelembe esik, de, amikor komolyabbra fordulnának a dolgok, szabadságát féltve hamar elbizonytalanodik. Nagyon fontos számára az énidő, szeret egyedül sétálni, kirándulni, de akár egy hosszúhétvégét is megenged magának egyedül.

4. Bak

Nagyon szeret egyedül lenni, és ez bizony néha már szemetszúr az ismerőseinek. Egyáltalán nem kell félteni őt, nem magányosodik el, az egyedül töltött idő egyszerűen csak töltekezés neki. Ha megadatik számára az énidő, utána sokkal energikusabb, kedvesebb, odaadóbb lesz.

5. Vízöntő

Időről-időre megszavaz magának egy kis egyedüllétet. Tisztában van vele, hogy neki erre szüksége van, és egyáltalán nem szégyelli. Nagyon fontos számára, hogy tudja, partnere szereti, hiszen csak így érezi magát teljes biztonságban. Szüksége van a szabad szárnyalásra, az egyedül töltött időre, de ezután mindig visszatalál a partneréhez.

betöltés...