Álomnőnek vallja magát, csak mert minden pasi megfordul utána az utcán. A többi nő viszont ijesztőnek tartja a külsejét.

betöltés...

Minden nő szeretne tökéletes testalkattal, gyönyörű frizurával, szép és bájos arccal, valamint elképesztően sugárzó tekintettel rendelkezni.

Kutatások szerint a legtöbb férfi az alacsony, babaarcú, szőke hajú, kék szemű, ártatlan tekintetű nőket részesíti előnyben, ezért nemcsoda, hogy sokan így akarnak kinézni.

Viszont az élet nem kívánság műsor ezért sokan nem ilyen adottságokkal rendelkeznek. A legtöbb hölgy egyébként egyáltalán nincs megelégedve saját megjelenésével, mert vagy túl soványnak, vagy túl molettnek tartják magukat. Ezek mellett olyan problémák is felmerülnek, hogy pont a has, fenék, derék tájékon van rajtuk több fölösleg.

Nyilván van, aki tud ezen javítani és van, aki nem.

A közösségi oldalakon lévő hölgyek sem könnyítik meg a helyzetet, ugyanis semmi mást nem látnak az emberek, csak tökéletes testalkattal rendelkező nőket, akik egészséges életmódot követve nádszál vékonyra le tudtak fogyni három gyerek után is. Meg kell jegyeznünk, hogy tényleg vannak ilyen személyek, de a legtöbb kép és videó, ami a közösségi oldalakon található, egy hatalmas nagy kamu. Nem szabad mindennek bedőlni és az isten adta adottságokat igenis el kell fogadni. Ameddig a partneretek gyönyörűnek talál benneteket addig nincs mitől tartanotok.

Mai cikkünk főszereplője Mandy Blanco, egy Instagram sztár, akit már több, mint 843 ezren követnek a közösségi oldalon. Attól olyan népszerű a lány, hogy “Álom nő” néven van fent ezen a platformon, amivel azt akarja sugallni, hogy ő a legszebb és legjobb adottságokkal rendelkező nő az egész föld kerekén. Persze akadnak olyanok, akik rajonganak érte, és akik szerint egyáltalán nem szép a homokóra alakú lány.

Mandy két évvel ezelőtt regisztrálta magát az Instagramra, és azóta heti szinten tölt fel magáról képet vagy videót. A lány annak köszönheti népszerűségét, hogy rendkívül furcsa alakkal rendelkezik. Óriási idomai és hátsója mellett nagyon keskeny derékkal büszkélkedhet. Mivel tökéletes homokóra alakja van ezért jó pár pasi meg van érte bolondulva.

A plus size méretű modellekre hasonlító Mandy tökéletesen érzi magát ebben a testben. Élvezi, hogy az emberek állandóan megbámulják őt.

Mindig is olyan testet akart, amire az emberek felfigyelnek, hát most valóban olyan van neki, ami mellett az emberek nem tudnak szó nélkül elmenni.

Rengeteg nő szerint természetellenes, sőt már-már ijesztő alakja van, amit egyáltalán nem mondanának szépnek.

A szőke ciklon egyetlen olyan képet sem tett közzé az oldalain, ahol ne lenne kifestve. Meg kell hagynunk nagyon furcsa tekintete van az összes képén, mintha egy baba nézne vissza ránk.

A legérdekesebb, hogy nemcsak az alakja nagyon jellegzetes, hanem az arcvonásai is. Olyan, mintha már többször feküdt volna kés alá.

Ezen a képen nem csak arca, hanem testtartása is meglehetősen érdekes, mintha telt idomait el akarná valahogy rejteni.

Magánéleti dolgairól nem igazán beszélt, és nem is osztott meg infókat. Nyilván nem akarja, hogy az emberek ilyen szinten belelássanak az életébe.

Te mit gondolsz róla? Valóban úgy néz ki, mint egy álom nő?

betöltés...