Augusztusi szerelmi horoszkóp: Váratlan fordulatok a nyár utolsó hónapjában

Hamarosan véget ér a nyár, de még tart a romantikától forró hónapok időszaka. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e az augusztus!

Kos:
III.21. – IV. 20.

A lehetőségek bősége nehezíti döntésed – az összetartozást vagy a szabadságod válaszd – e? Egy utazás – főleg külföldön, a tengerparton – fontos szerepet játszhat szerelmi életedben – kedves, biztató, elfogadással és szeretettel teli mosolyod mindenhol levesz mindenkit a lábáról. Szerelmed, vagy régóta együtt élt párod kiszámíthatatlansága most nem vonz, inkább ijesztővé válik. Türelmed ellenére próbák sorozatát kell kiállnod, de még így is könnyen hajótörést szenvedhet már meglévő kapcsolatod.

Bika:
IV.21. – V.20.

Türelmetlenségedet érzelmi kitöréseid felkorbácsolják, ember legyen a talpán, aki követni tud! Szabadságvágyad tombol, mindent ki akar dobni, át akar alakítani. Aki melletted marad, kiállta a próbát, valószínűleg együtt is maradtok. Mondataidra vigyázz – talán észre sem veszed, hogy szavakkal ölni lehet! Ne bánts meg senkit, mindent csendesen és korrektül is el lehet mondani! Régóta együtt élt párodra is vonatkozik ez, bár ő bölcsességével talán minden nehézséget ki tud védeni, hisz nagyon szeret.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Ne ess túlzásba a költekezést illetően, teljesen felesleges! Ne adj ki sok pénzt a divatra, káprázatos programokra, azt gondolva, hogy úgy több lehetőség érkezik egy fantasztikus szerelem kibontakoztatására! A káprázat nem csak téged, de kiszemeltedet is elvakítja, melynek előbb utóbb meg kell fizetni az árát. Túlzott komolyságod megijesztheti, még azokat is, akik téged keresnek, szerelmedet vagy már régóta együtt élt párodat se terheld vele! Mondd el, mit szeretnél, nincs olyan, amit ne tudnátok megbeszélni!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Gyönyörű szép vagy, ami nem csoda, hisz most többet költhetsz magadra, a divatra, szépségápolásra, külsőségekre. Nem is maradnak el a hódolók, akiket mégsem tudsz boldoggá tenni, hisz szabadságvágyad tombol, mindent ígérve, ám semmit sem adva. Ne csodálkozz, ha különlegesebbnél különlegesebb ajánlatok érkeznek, melyek vonzóak, ám mégsem kellenek! Valójában az otthont, a megnyugvást keresed, amit csak régóta együtt élt párod vagy meglévő szerelmed tud megadni – legyen érték számodra!

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Dupla vagy semmi – te döntöd el, melyiket választod. Egy boldog, összetartozás érzésével, egymás csodálatával, igaz szerelemmel teli kapcsolat épp úgy melletted van, ahogy a nagy szabadságvágyadból fakadó, érzelmi hullámzásokkal tarkított, gyorsan jövő, gyorsan menő, különleges, ám tartalmatlan találkozások is. Az előbbinek belső mélysége van, az utóbbinak hiúsággal, külsőségekkel és illúziókkal teli káprázata. Régóta együtt élt pároddal nem könnyű a helyzet, komoly összefeszülések várhatók.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Angyalok segítik szerelmi életed, csak találd ki, hogy mit szeretnél! Meglehet, nem jönnek tálcán a lehetőségek, neked is tenni kell értük, ha mást nem, nyitott szemmel járni, egy hirdetést feladni, s nem elbújni a világ elöl. Könnyen lehet, hogy az utcán szólít meg a nagy „Ő”, akivel mintha ezer éve ismernétek egymást – még ha ebben az életben nem is találkoztatok – indítva el a szerelmet. Régóta együtt élt párod bölcsessége és szeretete oldani tudja félelmeidet, röghöz kötöttségedet – hagyd neki!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Ezer próbát kell kiállni annak, akit megbabonáz szépséged, de annak is, aki már régóta együtt van veled. Nem férsz a bőrödbe, tombol benned a szabadságvágy, az újra, izgalmakra való igény, melyet nem könnyű kezelni, kordában tartani. Te, aki mindig vágysz a társra, a másikra, most nagy hévvel még azt is kidobod, amire később szükséged lenne, semmit sem átgondolva, csak érzelmi hullámzásodra hallgatva, belső feszültséged robbanásait szabadon engedve. Régóta együtt élt párod még így is vigyáz rád.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ha még keresésben vagy, adj fel egy hirdetést, járj nyitott szemmel még az utcán, egy véletlen beszélgetésből is kialakulhat egy szerelem, melynek múltja van, még ha ebben az életben nem is találkoztatok. Angyalaid segítenek mindenben, szinte csak ki kell mondanod vágyaidat, álmaidat. Vigyázz, pénzügyi túlzásokba ne ess, nem szerelem, amit csak sok pénzért lehet megvenni! Régóta együtt élt pároddal nem egyszerű a történet, szabadságvágya oly mértékű lehet, mely még téged is próbára tesz.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Egy utazás megmentőd lehet. Egy nagy szerelem vár rád, kiemelve abból a bánatból, csalódottságból, mely már egy ideje benned van, melybe meglehet, már bele is ragadtál. Ne hagyd el magad, ne engedd, hogy az önsajnálat mozdulatlanná tegyen! Szervezd meg nyaralásod, engedd, hogy hódolóid, szerelmed, régóta együtt élt párod vigyen magával! Ha itthon vagy, könnyen találkozhatsz egy nem hazánk fiával, aki erősen hat rád, lendületet ad. Ugyanez az érzés sportolás közben is érkezhet – vedd fel sportcipőd, s indulj!

Bak:
XII.22. – I.20.

Ha szerelmed vagy régóta együtt élt párod fellázad, kitörései vannak, ne csodálkozz! Szabadságvágya tombolhat, ha nem vagy elég bölcs, meglehet, még kapcsolatotoknak is vége szakad. Fogalmazd meg magadnak, hogy mit szeretnél, hol vannak a határaid, mennyit tudsz tenni a másikért, mekkora mélysége van összetartozásotoknak, mert az fog erőt adni ahhoz, hogy mindent túl tudjatok vészelni! Ha még keresésben vagy, a gyorsan jövő, gyorsan menő, különleges kapcsolatokra készülj fel!

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Elérhetetlenséged nagyobb vonzerő, mint gondolnád. Vigyázz, mert túlzott kedvességeddel olyan sérüléseket okozhatsz, melyekről nem is tudsz – később bántani fog! Érzelmi hullámzásaid, kiszámíthatatlanságod nem csak a másik nemet terheli, de neked sem könnyű, próbáld mederbe terelni – például rendszeres sporttal, izgalmas élmények megélésével! Régóta együtt élt párod mindent megtesz érted, bár nála is van egy pont, mely után már neked sincs esélyed, akár végleges törésre is sor kerülhet.

Halak:
II.21. – III.20.

Szerelmes szíveddel, kedvességeddel bevonzod a hódolókat, de könnyen lehet, hogy egy vita olyan feszültséget teremt, mely tönkre is teszi az alig felépített szerelmet. Egy munkatársaddal erős vonzás keríthet hatalmába, de ne csodálkozz, ha egyik akadályt a másik váltja, s nem tud szerelmetek kibontakozni! Régóta együtt élt párod viszont újra felfedezheti azt a csodát, amit már egyszer meglátott, akár lángra lobbanhatnak a régi érzések, ami mögött egy utazás vagy egy közös alkotás, a művészetek is ott lehetnek.

betöltés...