Az utolsó csepp életkedvedet is képesek elvenni – íme, a 4 legmérgezőbb természetű csillagjegy!

Te ki szoktad szúrni, ha mérgező ember keveredik a társaságotokba? Nem nehéz felismerni őket, ugyanis a velük folytatott beszélgetés kimerítő, kényelmetlen és utána egész egyszerűen nem érzed túl jól magad.

Olyan utóérzésed támadhat, mintha leszívták volna minden energiádat. Viszont, ha eddig nem sikerült volna kiszűrni a mérgező személyeket, akkor figyelem, segítünk: a következő 4 csillagjegy igencsak hajlamos mások energiáinak kiszipolyozására.

Skorpió

A Skorpiók tipikusan olyan természetűek, akik adott esetben képesek mindenkin átgázolni a céljaik elérésének érdekében. A Skorpiók olykor elfeledkeznek a hűség és a lojalitás értékeiről, ezért az is előfordulhat, hogy szemrebbenés nélkül elárulnak valakit, ám mindezt mesterkélten teszik, ugyanis az áldozat sokáig nem jön rá, hogy a Skorpió áll a dolgok hátterében.

A Skorpiók kiválóan képesek manipulálni a körülöttük lévőket, és sosem tudhatod, milyen gondolatok rejtőznek megnyerő mosolyuk mögött. Ha érzékenyebb vagy, akkor azt ajánljuk, kerüld a Skorpiókkal való interakciót.

Kos

A Kosok természetüknél fogva mindenben az elsők akarnak lenni, addig nem nyughatnak, míg másoknak meg nem mutathatják, hogy ők mindenben sokkal jobbak, mint az átlag. Az első hely megszerzéséért pedig nem riadnak vissza a sportszerűtlenségtől sem. Egy Kossal sosem érdemes felvenni a harcot, mert akár csúnyán meg is járhatod, inkább saját magadhoz mérd magad.

Szűz

A Szüzek örök perfekcionisták, de nekik is van rigolyájuk bőven: mindenkitől ugyanazt a maximalizmus várják el, mint amit ők képesek produkálni. Ha valami nem tetszik nekik, akkor addig csűrik-csavarják a dolgokat, amíg az nem lesz, amit ők akarnak.

A Szűz egyszerűen nem hajlandó tovább csinálni valamit, ha az nem az ő elképzelése szerint halad.

Nyilas

A Nyilasról nagy általánosságban az mondható el, hogy kedves lélek, viszont ha nincs jó hangulatban, akkor inkább menekülj! Nagyon szeszélyesek és dominánsak tudnak lenni, ha rossz kedvük van, és haragjukat gyakran nem a jó személyre vetítik ki.

Szerencsére nem azok a fajták, akik sokáig tartanák a haragot, így gyorsan visszakerülnek a normális kerékvágásba, csupán a tombolás idejét kell túlvészelni a közelükben.

betöltés...