9 színésznő, akik csúnya lányt játszottak, pedig valójában bombázók

Ezek a színésznők mind a csúnyácska lány szerepével lettek híresek, pedig a valóságban gyönyörűek.

1. Hilary Swank – A fiúk nem sírnak

A most 44 éves Hilary Swank élete első nagy szerepében, az 1999-es A fiúk nem sírnak című filmben egy transznemű fiút játszott. A haját levágták, sminket nem viselhetett, a hangját el kellett torzítania. Alig ismerni rá.

2. Emma Thompson

A most 60 éves Emma Thompson a 2005-ös Nanny McPhee – A varázsdada című filmben nem nézett ki túl jól, pedig a valóságban más a helyzet.

3. Ariel Winter

A még mindig csak 21 éves Ariel Wintert a Modern család című sorozatból ismerték meg a nézők. Ő játszotta az okostojást Alexet.

4. Mayim Bialik

A 43 éves Mayim Bialik az Agymenők című sorozatban Sheldon Cooper csúnyácska barátnőjét, Amyt alakítja. A valóságban egyáltalán nem így néz ki, egy gyönyörű nőről van szó.

5. Gwendoline Christie

A 40 éves Gwendolin Christie a Trónok harca nagydarab lovagnőjét, Brienne-t alakítja, akiben látszólag nincs semmi nőiesség. A való életben persze ez nem így van, Gwen nagyon is nőies és dögös.

6. Rooney Mara

A 34 éves Rooney Mara A tetovált lány című film amerikai változatában alakított csúnyácska, különc lányt, ami bár nagyon jól ment neki, köszönő viszonyban sincs a valósággal.

7. Mae Whitman

A The DUFF című sorozat sztárja, Mae Whitman a valóságban kimondottan szexis.

8. Brittany Murphy

A 2009-ben mindössze 32 évesen elhunyt Brittany Murphy csupán 18 éves volt, amikor a Spinédzserek című filmben eljátszhatta Tai Frasiert.

9. America Ferrera

A 35 éves America Ferrera játszotta az amerikai Betty, a csúnya lány című sorozat főszerepét. Nagyon híresség vált vele, pedig a készítők eléggé elcsúfították.

betöltés...