Megérkezett a 2019. októberi horoszkóp: ilyen lesz az életed az ősz második hónapjában

Lehet, hogy még nehezen alkalmazkodik a szervezeted a hideg időjáráshoz, nem tudod megszokni a rövid nappalokat, éppen ezért jó, ha minden erőfeszítést megteszel azért, hogy az október az egyik kedvenc hónapod legyen.

Most megtudhatod, hogy mit tartogat számodra ez az őszi hónap, és bizony rá fogsz jönni, hogy mennyire szerethető, hiszen számos csodát rejt magában.

Kos

Személyes jellegű problémák megoldásával fogsz küzdeni ebben a hónapban, de elegendő támogatást kapsz ahhoz, hogy különösebb nehézségek nélkül le tudd küzdeni az akadályokat. A harmónia fenntartása érdekében jó lesz, ha együttműködsz a családtagjaiddal. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik segítenek, támogatnak, és elismeréssel beszélnek rólad.

Bika

Nagyon sok kihívást, de egyben szépséget is tartogat számodra az október. Egy kicsit újra kell tervezned most az életed, add fel a régi szokásaidat, és csak építő jellegű dolgokkal foglalkozz. Egy született győztes típus vagy, soha nem adod fel. Ne hagyd, hogy a múltbeli tapasztalataid megfélemlítsenek és eltávolítsanak a továbblépéstől, menj mindig felemelt fejjel a kijelölt célod felé.

Ikrek

Sokkal magabiztosabb és erősebb leszel, mint eddig valaha. Bízz az Univerzum segítő erejében, most számos lehetőség nyílik meg előtted. Csupa olyan emberekkel fogsz találkozni, akik ugyanazon az úton haladnak, mint te, így sokkal könnyebb lesz megküzdened a nehézségekkel. Szakmai sikereket könyvelhetsz el ebben a hónapban, fizetésemelés vagy előléptetés van a láthatáron.

Rák

Bízz egy kicsit jobban önmagadban, és abban, hogy semmi sem véletlen. Minden esemény a te javadat szolgálja, ne aggódj, ha valami elsőre nem sikerül, biztosan oka van. Légy egy kicsit pozitívabb, hiszen így sokkal közelebb kerülhetsz az álmaidhoz. Egy kicsit lelki szinten is foglalkoznod kellene magaddal, hiszen az önbizalmad nincs mindig a csúcson. Ne stresszelj, hiszen nemsokára élvezni fogod az eddigi munkád gyümölcsét.

Oroszlán

Ebben a hónapban a magánéletedben kisebb problémákkal fogsz szembesülni, de egy kis türelemmel minden megoldható. Egy régi ismerősödtől fogsz segítséget kapni, olyan tanácsot adhat, amely az egész életedet pozitív irányba változtatja meg. Próbáld megőrizni a lelki békéd és másokkal a harmonikus kapcsolatot. A hónap első felében sokat leszel a természetben, a nagy séták, kirándulások az egész lényedet megújítják. Kell egy kis napsütés és feltöltődés a hosszú tél előtt.

Szűz

Békés, nyugodt hónap vár rád, ez a tanulás, elcsendesedés időszaka számodra. Sokat segítesz másokon, kreatív ötleteid most életmentőek lehetnek. Ne kezdj most komolyabb tárgyalásokba, a csillagok állása ebben a hónapban egyáltalán nem kedvez az ingatlanvásárlással kapcsolatos ügyeknek. Inkább töltekezz, ad át magad a élet áramlásának, ne próbálj mindent irányítani magad körül.

Mérleg

Nagyon fontos számodra mindig a harmónia és az egyensúly fenntartása, éppen ezért az évszakváltás egy kissé megvisel. Csinálj olyan dolgokat, amelyek feltöltenek, helyreállítják benned a rendet. Kezd az őszt megújult belső erővel, akkor is próbálj pozitívan gondolkozni, amikor a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy elképzelted. Maradj távol a konfliktusoktól, ne próbáld mindig a saját igazadat bizonyítani, fogadd el mások véleményét is.

Skorpió

Sikerül megértened, hogy a múltad összes eseménye szükséges volt ahhoz, hogy ott legyél, ahol most vagy. Ebben a hónapban már nem csak álmodozol, hanem a múlt tégláira építkezve konkrét lépéseket is teszel a jövőbeli terveid felé. Ne félj a változásoktól, meglátod, mekkora felszabadító ereje van az átalakulásnak. A családod és szeretteid mindenben támogatni fognak, csak tedd meg az első lépést.

Nyilas

Tele vagy lelkesedéssel, ötletekkel és kreativitással. Belső kisugárzásod másokra is ösztönző hatással van. Nagy esélyed van ebben a hónapban a szakmai fejlődésre, a továbblépés most semmilyen akadályba nem ütközik. Egy kis plusz bevételhez juthatsz, de csak akkor, ha a megfelelő döntést hozod egy régi problémás ügyben. Október 8. után fizetésemelést is kaphatsz, így semmi okod nem lehet ebben a hónapban panaszra.

Bak

Szakmai területen jelentősebb átalakulásokra számíthatsz, már régóta vársz erre, hiszen az utóbbi időben eléggé belefásultál a dolgokba. Kerüld a feszült helyzeteket, a nagy megbeszéléseket, ne erőltess semmit, várd ki türelmesen mindennek az idejét. A csapatmunka és a megfelelő kommunikáció lehetőséget ad arra, hogy régi álmaid teljesüljenek. Ha egyedülálló vagy, a magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.

Vízöntő

Pezsgő társadalmi életet fogsz élni ebben a hónapban, végre kiélheted magad a kommunikáció terén is, lehetséges, hogy egy szakmai konferencián, vagy fontos előadáson kell részt venned. Csupa pozitív benyomást fogsz kelteni nem csak az ismerőseidben, hanem az idegenekben is, mágnesként vonzod a bókokat, és ez nagyon jó hatással lesz az önbizalmadra. Ha vállalkozást szeretnél indítani, vagy lakást akarsz vásárolni, ez a hónap megfelelő lesz számodra.

Halak

Nagyon elfoglalt leszel októberben, nehezen találod az egyensúlyt a család és a magánélet között. Úgy érzed, hogy nehéz súlyként omlik rád a felelősség, minden vágyad az, hogy a partnered egy kicsit jobban támogasson. Mondd el neki őszintén, hogy mi az ami a szívedet nyomja, hiszen csak így lehet csökkenteni a problémákat egy kapcsolatban. Anyagi problémák léphetnek fel az életedben, de ne aggódj, mert az semmi jóra nem vezet, inkább próbálj meg valami új projektbe kezdeni.

betöltés...