A csodálatos magyar Kék kenőcs, ami mindent gyógyít!

Egy eddig ismeretlen, gyógyhatású készítményt fedeztek fel, ami nem más, mint egy magyar kék kenőcs, amivel minden betegséget gyógyíthatsz. Ha te is kíváncsi vagy erre a csodálatos magyar kék kenőcsre olvasd el a cikket és hagyd, hogy a természet csodát tegyen veled!

A csodálatos krémet Lukács Károly gyógyszerész készítette el évekkel ezelőtt, amellyel a célja az volt, hogy a legtöbb bőrprobléma kezelhetővé váljon egyetlen termék által. Azóta a kék kenőcs hatóanyaga számos betegség során megmutatkozott és bizonyította eredményességét minden problémával szemben.

Lássuk a számos hatások közül néhányat:

Gombásodás:

A gombás fertőzések kialakulásához számos dolog vezethet, melyek leggyakrabban az életmódban keresendőek. A kék kenőcsnek van egy, a gombásodás megszüntetésére kifejlesztett kréme, amely Gomba-Stop Kék-Lukács Krém néven van jelen Magyarországon. Napi 2-3 használattal megszüntethető a gombásodás.

Égési sérülések kezelése:

Mivel az égési sérülések során az elhalt szövetek a bőrön maradnak továbbra is, ezért elég veszélyesség válhatnak,mivel fertőzések és gyulladások lehetnek a következmények. Kék kenőcs használatával azonban elkerülhetőek a rossz következmények olyan formában, hogy a kék kenőcs belülről kezd el gyógyítani, tehát az ép szöveteket ápolja, míg a sérült szöveteket lehámlasztja. Mivel antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért a fertőzés esélye nem számottevő, nagyobb védelmet nyújt a bőr számára. Mindezek mellett tudjuk nagyon jól, hogy egy égési sérülés például fájdalommal is jár, de a kék kenőcs erős fájdalomcsillapító hatású is, így a fájdalom csökken.

Pikkelysömör kezelésére:

A pikkelysömör egy olyan bőr betegség, amely egy gyulladásos betegség, és nehezen kezelhető a bőr felszínén. A tudomány szerint genetikától is függ a kialakulása, fontos tudni, hogy nem gyógyítható, a tünetei csupán enyhíthetőek. A Lukács Károly által elkészített Pikkely-stop krém azonban olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amely mégis képes új szöveteket létrehozni a bőrön úgy, hogy a régi szövetek elhalnak. Napi két alkalommal történő használata egy-két héten belül meggyógyítja a pikkelysömört, szükség esetén a Kék kenőcs használata sem árt.

Pattanások ellen:

A pattanások, mitesszerek és a szőrtüsző gyulladások ellen is jó ha van otthon Kék kenőcs. A krém összetevői ugyanis elpusztítják a baktériumokat, így a pattanások a múlté lehetnek, az összes arctisztítót, tonikot és maszkot maga mögé tudja, annyira hatékony. Néhány napon belüli varázslatos változást hoz, ha napi egy vagy két alkalommal vékonyan az arcbőrbe masszírozzuk.

Összetevői:

A kék kenőcs előállítása során csakis természetes anyagokat használtak, amelyek fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és hámlasztó tulajdonságokkal ruházta fel a csodálatos kenőcsöt. A benne található cik-oxid hámosítja a sebeket, a kamilla- és cickafarkolaj gyulladáscsökkentő hatású, a vazelin pedig segíti a seb gyógyulását.

Biztosan most minden olvasó kíváncsi arra, hogy honnan lehet a Kék kenőcsöt beszerezni a magyar Kék kenőcsöt, amely a fentiek mellett még számos jótékony hatással is bír. Utána jártunk Önöknek, hogy tudjunk segíteni, így az alábbi weboldalra bukkantunk, ahol nem csak a Kék kenőcs megrendelése érhető el, de további információkat is találhatnak arról, milyen területen bizonyítja jótékony hatását.

www.kekkenocs.hu

betöltés...