Köztük vagy? Ezt a három csillagjegyet csalják meg legtöbbször!

Sors

Gyakran gondolkozol azon, miért csalnak meg olyan sokszor? Nos, lehet, hogy tudjuk a választ.

Rossz vagyok az ágyban? Valamit rosszul csinálok? Vagy nem vagyok elég szexi? – ilyen és ehhez hasonló kérdések is felmerülhetnek gyakran a fejünkben, pláne akkor, ha sokadszor csal meg az éppen aktuális párunk.

Pedig a válasz lehet, hogy sokkal egyszerűbb!

via GIPHY

Egy a noizz.hu-n megjelent tanulmány ugyanis azt állítja, bizony, akad három olyan csillagjegy, akinek a szülöttei a feje tetejükre is állhatnak, a partnereik nagy valószínűséggel akkor is félrelépnek majd. 

Íme a három csillagjegy, akiket a legtöbbször csalnak meg!

Rák. Igaz, hogy akire kiveti a hálóját azért bármire képes, de egyáltalán nem biztos, hogy meg is tudja tartani a szerelmét. A rák álmodozó típus, ezért gyakran az elképzeléseihez szereti igazítani az életet, ami a társában sokszor nagy elvárásokkal szembeni megfelelést ébreszt. Anyáskodó jellem, amit olykor túlzásba visz, továbbá szereti maga mellett tudni a biztos társát, ezért sokszor hajlamos megfojtani a a partnerét. A ráknak figyelnie kell a hangulatingadozásaira és a maximalizmusára, amit magával és a párkapcsolatával szemben is felállít.

Szűz. Eleinte nehezen nyílik meg, de kitartással és romantikával fel lehet ébreszteni a kíváncsiságát, de ez sokszor nem elég egy hosszú kapcsolathoz. Szűzies jellemét a hálószobában is nehezen adja fel, bár ki lehet zökkenteni a visszafogottságából magától nem jön elő belőle a tüzes szerető. Inkább egy legjobb barát, mint egy szenvedélyes domina, ezért előfordul, hogy a hosszú évek elteltével a partnerei vágynak egy kis kalandra.

Bak. Nem igazán romantikus alkat. Sokszor presztízsből vagy anyagi megfontolásból választ párt maga mellé, ami ha kiderül a társában negatív érzéseket, ellenszenvet kelthet. Hűvös természete miatt nem tudja kifejezni az érzéseit, ami a másik felet eltaszíthatja egy másik személy karjaiba. Ugyanakkor nincsenek nagy igényei a másikkal szemben, cserébe ő is alacsony lángon lobog a kapcsolatban.

betöltés...