Saját hazug fotóit buktatta le a tinilány, most mindenki megőrül érte

Egy csinos, ausztrál tinilánynak, Essena O’Neill-nek 19 éves korára több százezer követője lett YouTube-on és Instagramon. És hogy miért lett ennyire népszerű? Mert csinos.

Több ezer képet rakott fel az Instagramra, ahogy csinosabbnál csinosabb ruhákban és beállításokban pózolgat. Azonban 19 éves korában valami történt vele: rájött, hogy amit eddig csinált, teljesen értelmetlen és hazug dolog volt.

Felhasználónevét megváltoztatta arra, hogy “A közösségi média nem a valóság” , letörölte több mint 2000 fotóját, és amiket fent hagyott, azokat is módosította: a hozzájuk fűzött szöveget átírta a közösségi médiát és a fiatalok viselkedését ekéző mondatokra, néhány példa közülük:

Itt tele volt az arcom pattanásokkal, egy tonna sminkkel kellett eltakarnom. Ha csak a kinézet számít neked, hamar elfogy a lehetőséged ebben az életben.

Ezt a ruhát ingyen kaptam, számtalan fotót csináltam, hogy jó képeket tudjak felrakni az Instára. Mindeközben rendkívül magányosnak éreztem magam.

Ezért a fotóért pénzt kaptam. Amikor különböző lányok képeit nézegeted az Instagramon, és azt kívánod, hogy bárcsak olyan életed lenne, mint nekik…rá kell jönnöd, hogy azt látod belőlük, amit ők akarnak, hogy láss. Ha bejelölnek a képen egy márkát, tuti, hogy pénzt kaptak a fotóért. Mindenhonnan azt sugallják a generációnknak a márkák, hogy fogyassz, fogyassz. Az ilyen képeknek semmi értelme nincsen.

Körülbelül 100 próbálkozás után született meg ez a fotó, ahol a hasam végre jól néz ki. Alig ettem aznap, hogy a lehető legjobban nézzek ki. Addig kiabáltam a húgommal, amíg nem sikerült végre egy jó képet csinálnia rólam. Hogy büszke lehessek.

Mi üdvözöljük a döntését, reméljük több lány is követni fogja a példáját. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy a közösségi média nem a valóságot mutatja, és ha erre rájön az ember, azt is megérti, hogy nem kell mindenáron megfelelni mindenkinek.

betöltés...