Lippai Marianna elhunyt gyermeke sírjánál szelfizett, ezért Sebestyén Balázs nem hajlandó több fellépésen részt venni vele.

Nagyon sokan felháborodtak azon, hogy Lippai Marianna, az “ÉLETKEdv” brand megalapítója, egy olyan bejegyzést tett közzé a Facebook oldalán, ahol évekkel ezelőtt elhunyt kislánya sírjánál készített képet és ezzel próbálja népszerűsíteni saját tulajdonban lévő webshopját.

A rajongókon kívül Sebestyén Balázs is kiakadt, aki azt mondta, hogy nem kíván további fellépéseken részt venni a nővel. A népszerű Tibi atya is megosztott egy bejegyzést, amiben azt ecsetelte, hogy a motivációs blogger milyen helytelen dolgot tett. Ők, úgy gondolják, hogy ez egy nekrofil üzlet.

Mariannát 36 ezren követik, “ÉLETKEdv” nevű közösségi oldalát pedig több, mint 300.000 ember figyeli napi szinten. Lippainak olyan jól ment a biznisz, hogy saját webshopot is létrehozott, ahol különböző ajándéktárgyakat árusít, például határidőnaplókat, bögréket, karkötőket… stb. Miután botrányt robbantott a bejegyzésével, egy újabb posztot osztott meg, amiben azt írta, hogy

“Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel – ami véletlenül “reflexszerűen került oda – nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!”

Sebestyén Balázs, a Rádió1 műsorában a “Balázsékban” nyilatkozta azt, hogy nem szeretne több közös fellépést a bloggerrel, sőt mi több, az eddig lezsírozott programokat is nélküle fogják végigcsinálni.

Balázs arról is beszámolt élő egyenes adásban, hogy Mariannát személyesen ismeri, ám fent említett drámai poszt eddig teljesen elkerülte a figyelmét. A műsorvezető azon a véleményen van, hogy nem korrekt és nem normális dolog, hogy a blogger egy ilyen képpel próbálja népszerűsíteni a webshopjában árult termékeit.

Tibi atya egy újabb posztban kifejtette további véleményét az esettel kapcsolatban, amiről úgy írt, hogy “kegyeletsértő”.

“Lippai Marianna ÉLETKEdv-brandjével egyébként nem csupán annyi a probléma, hogy néhányszor a halott lánya képe mellé szerkesztette a webshopja linkjét. Amellett, hogy nyilván ez az értéktiprás vezetett odáig, hogy a közvélemény egyként köpjön rá, nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy Lippai Marianna üzenetei az élők számára is iszonyatosan károsak” – áll a bejegyzésben.

Ti mit gondoltok erről a bejegyzésről? Szerintetek sem volt etikus tőle?

betöltés...