Ez történt Pécsi Ildikó házánál. Kiderült, mit csinált a színésznő unokája

Az unokát már nem érinti, hogy szülei még tovább háborúznak.

Az utolsó pillanatokig reménykedett Pártos Csilla és fia, Csaba hogy Pécsi Ildikó hátha leállítja a végrehajtói intézkedést és a visszavonja a kilakoltatást. De nem így lett.

Május 7-én a Kossuth-díjas színésznő tulajdonában lévő budai háznál megjelent néhány rendőr és a végrehajtó. Az ingatlan körüli vita ezzel lezárult, az unokának el kellett hagynia a házat.

A színésznőnek így teljesülhet a vágya, közeledő születésnapján fellélegezhet. A részletekről Pécsi ügyvédje Dr. Magyar György tájékoztatta a Kiskegyedet.

– Pártos jogi képviselője volt ott a háznál és a 21 éves fiatalember, aki eddig nem volt hajlandó magától kiköltözni, de készült a kilakoltatásra, mert előző nap már elvitte a bútorait, majd a kilakoltatás napján barátaival összeszedte a személyes dolgait.

A végrehajtó karhatalom kíséretében ment a házhoz, átvették a kulcsokat, majd egy lakatos lecserélte a zárat. Majdnem 2,5 év után eljutottunk odáig, hogy a jogerős bírói döntésnek érvényt szerzett a jog. A gyerek elköltözött és ez az ügy befejeződött. A végrehajtó jelezni fogja, hogy a végrehajtást foganatosították.

Ügyfelem tud róla, és alig várja, hogy végre szabadon rendelkezhessen saját ingatlanjával.

A hosszú évek óta pereskedésnek lassan vége, már csak a vagyonmegosztási per van hátra, ami ügyfelem fia és volt menye között zajlik tovább. A fiút ez nem érinti, hogy szülei meddig háborúznak tovább.

betöltés...