Hajhoroszkóp: Ez lesz a te frizurád nyáron a csillagjegyed szerint

Érdemes kipróbálni.

Hajhoroszkóp

Lassan megérkezik a nyár, ilyenkor végre lehetőségünk van szexisebben öltözködni, és kivirulni a szomorkás hideg hónapok után. A nyár ideális időszak a hajszínváltásra is, hiszen a haj világosításában még a nap is segítségünkre van. Arról nem is beszélve, hogy nyáron gyorsabban nő a hajunk. Egy nő megújulása a frizurájánál kezdődik, a választásunkat pedig a csillagjegyünk is nagyban befolyásolja.

Most azt mutatjuk meg, milyen frizurát érdemes választanod, attól függően, melyik hónapban születtél.

Bak: a Bakok imádnak évről évre megújulni, de a frizurájuk helyett inkább az öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ők a természetes színeket kedvelik, ezért hozzájuk a naturális vöröses barna árnyalatok illenek a legjobban

Vízöntő: a Vízöntők szintén nem a kísérletezés hívei, ha a frizurájukról van szó, ezért számukra a gomba barna a tökéletes idén, amivel nem keltenek túl nagy feltűnést, de nem is unalmasak tőle.

Halak: a Halak igazi érzékeny lények, akik fontosnak tartják a természetességet, ugyanakkor szeretik a színeket is. Visszafogott eleganciájukhoz a legjobban a lilás szőke ombre hajtrend illik.

Kos: a Kosok határozott személyiségek, akik ezt szeretik az öltözködésükkel is hangsúlyozni. Hozzájuk nem illenek a vidám bohókás színek és fazonok, inkább a klasszikusok közül válogatnak. Nekik a hószőkét érdemes kirpóbálniuk, mely kicsit modern, de mégis megkapják benne a nekik járó tekintélyt.

Bika: a Bikák igazi feltűnő jelenségek, hozzájuk egy ütős, vörös haj illik a leginkább, mellyel kifejezhetik önmagukat és a bennük lakozó vadócságot.

Ikrek: az Ikrek jegy szülőttei nagyon bevállalósak. Nem szeretik az átlagos trendeket, nekik mindig az kell, ami senki máson nem található meg. Hozzájuk el sem tudunk képzelni mást, mint az unikornis hajat.

Rák: a rákok a természetesség hívei, ugyanakkor fontos számukra a divat. Szeretik a fiatalos trendeket és a színeket, így nekik az eperszőke hajszínt javasoljuk.

Oroszlán: az Oroszlánok nem tudnak azonosulni a szines frizurákkal, nem is értik ezt trendet. Nekik a természetes, luxushatást keltő dolgok vonzóak, így a hajszínüket is ez alapján választják meg. Ők a természetes, beach megjelenést választják majd az idei nyáron.

Szűz: a Szüzek imádják a divatot, a különleges darabok és előszeretettel kísérleteznek, a hajukkal is. Nincs is jobb módja az önkifejezésnek, mint egy merész hajszínváltás. Számukra a pasztell lila a legmegfelelőbb a nyárra.

Mérleg: bár a Mérlegek is inkább a naturális színek felé hajlanak, nem utasítják el az újdonságokat sem. Mivel az élet minden területén a természetes egyensúlyra törekszenek, a hajszínek vkiválasztásánál sem akarnak átesni a ló túloldalára. Mindent mértékkel tesznek, így nekik az ezüstös balayage a tökéletes frizura a nyári szezonra.

Skorpió: bár a Skorpiók nem szeretnek semmit, ami színes csicsás és feltűnő, nekik is érdemes egy kis színt csempészniük a mindennapjaikba. Egy kékesfekete árnyalattal biztosan nem lőnek mellé.

Nyilas: a Nyilasok vagány, laza stílusához el sem tudunk képzelni szebbet, mint a rozéarany szőke, mellyel megkapják azt a változást a külsejükben, amire már régóta vágynak.

betöltés...