A tükör törvénye 10 pontban-Az igazi önismeret

A tükör törvénye egy olyan önismereti dolog, amelyben megláthatjuk önmagunkban azt amiről nem szeretnék tudomást venni.

Sokszor találjuk magunkat olyan helyzetben, amikor nem értjük mások viselkedést, képtelenek vagyunk együtt élni a világgal. Másokban keressük a hibát, mindenért valami felelős, azonban a válasz mindig a tükörben rejlik. Ennek megértését 10 pontban összefoglaljuk most.

1,Minden ami másban hiba, a saját hibánk

Bosszant mások viselkedése, nem fogadjuk el életmódjukat, amit tesznek minden szemet szúr.A tükör azt  mutatja, hogy azok az emberek igazából a saját képmásunk, minden amit bennük észreveszünk, azt inkább magunkban kellene.

2,Ne hasonlítsd magad másokhoz

Légy az, aki vagy, élj úgy, ahogy szeretnél.Ne várd el, hogy mindenki olyan legyen mint te, inkább tanulj tőlük, és fordítsd a javadra a hibáikat.

3.Lépd túl a korlátaidat

Soha ne állíts fel határt vagy falat önmagad elé. Ha szükséges lépj kicsit hátrébb, de ha lehetőséged van rá, akkor menj előre. Javítsd ki magadba, az életedben a hibákat és indulj el az utadon, amit neked szántak.

4,Szeresd azt ami másokban van

A tükör arra mutat rá, hogy amit másokban szeretsz az igazából magadban van meg. Amivel harmóniával élsz, azt tesz igazán boldoggá. Lásd meg magadban a jót, és hagyd, hogy a mások iránti szeretet megmutassa ezt.

5,A nehéz dolgok mutatják a helyes irányt

Ha a melletted elő ember élete megcsuklik, nyújtsd a kezed és segíts neki felállni. Tudod miért? Azért, mert semmi sem lesz egyszerű az életben, és neked is jól jön majd, ha lesz egy kéz ami segít felállni.

6,Értékeld a sikert

Más sikeresebb mint te, ezért irigység és szerencsétlenség vesz körül? A tükör pont az ellenkezőjét mutatja. Ha örülsz más sikerének, te is részese lehetsz, és az már a te sikered is lesz.

7,Nem baj ha más boldog

Ha nem tudsz örülni más boldogságának, az igazából azt mutatja meg, hogy legbelül boldogtalan vagy. Nem leszel kevesebb, sem több, ha megtanulod elfogadni mások örömét.

8,Legyen pozitív jövőképed

Ha van hited, és igazán tudsz reménykedni, meglátod jó lesz. Nem kell mindig negatívan gondolkodnod, ezáltal mindenki, aki melletted él, együtt él majd veled.

9,Ne húzz vissza másokat

Azzal hogy megpróbálsz másoknak rossz perceket okozni, inkább próbálj meg tükörbe nézni. Saját magadnak lesz rossz, és el fogsz veszíteni végül mindenkit magad körül.

10,Vállaj felelősséget az életedért

Amíg nem halunk, formáljuk életünket, magunkat. Ismerd el, vállald fel a hibáidat, mert az is te vagy, ne feledkezz meg róla Isten nem teremtett tökéletes embert.

A fent leírt tükörtörvényekben benne van minden ami az élethez kell. Nem szégyen amit érzünk, mint ahogyan élünk sem. Minden okkal történik, és mindenki okkal van körülöttünk. Az egyik legfontosabb dolog amit nem szabad elfelejtenünk, az az, hogy mindig legyünk nyitottak arra, ami tulajdonképp bennünk van.

betöltés...