Ez a 3 legérzékenyebb csillagjegy az asztrológia szerint

Vannak nők, akiknek nincsen szükségük drága ruhákra, rúzsra, és mély dekoltázsra, anélkül is varázslatosak. Csak belenézel a szemükbe, és máris véged van. Ők a végzet asszonyai.

Az alábbi 3 csillagjegyhez tartozó nők első pillantásra elrabolják a szíved. Jobb, ha vigyázol velük.

1.Skorpió

-egyszerre bájos, vonzó, és szexi. Titokzatos, és állandóan kíváncsi vagy rá, hogy megfejtsd, hogy mit rejteget. Misztikussága a legtöbb férfi érdeklődését felkelti. Minden helyzetben gyorsan feltalálja magát, ettől még vonzóbb és izgalmasabb lesz. Vigyázat, a Skorpió nő egy igazi boszorkány!

2.Oroszlán

-nagyon egzotikus megjelenésű, és igen különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Élénk, színes, életvidám, dinamikus. Nem okoz számára semmi problémát, az akadályokat könnyen legyőzi. Nagyon erős energiák működnek körülötte, ha a közelében vagy, úgy érzed, hogy imádod az életet. Mosolyával, és önbizalmával bárkit meghódít pillanatok alatt. Energikus, nőies, és ellenállhatatlan.

3.Bika

-mindig hallgatnak a megérzéseikre, cselekedeteiket elsősorban az ösztöneik vezérlik. Tisztában vannak a saját vonzerejükkel, csábító külsejük miatt sokan elsőre beléjük habarodnak. Meglepően keveredik bennük a külső erő, és a belső sebezhetőség, ezért néha eléggé kiszámíthatatlanná válhatnak. Kreatívak, érzékiek, és imádnak beszélni!

(Tudásfája)

betöltés...