A feleség rájön, hogy férjének viszonya van. Ezt a levelet írta a szeretőnek!

Sajnos rengeteg párkapcsolatban és házasságban előfordul a hűtlenség. Különböző okai lehetnek, rá lehet fogni a munkára, a kevés együtt töltött időre, az elhidegülésre, de a vége mindig az, hogy a megcsalt fél súlyos sérüléseket szenved. Mindenki másképp reagál a dologra, ami persze függ a körülményektől is. Vannak, akik képesek együtt folytatni, van, aki soha többé nem akarja látni a másikat, és van, akinek valójában megkönnyebbülést okoz, hogy gondolkodás nélkül kiléphet a kapcsolatból.

A hűtlenség legcsúnyább formája az, amikor egy több gyermekes anyukát csal meg férje, aki annak idején örök hűséget fogadott neki. A feleség minden idejét elveszi a gyermeknevelés, nincs ideje önmagára sem, pláne arra, hogy a tüzet ébren tartsa. Ilyenkor egy igazi férfi mindent megtesz azért, hogy felesége újra vonzó nőnek érezze magát, és ahol tudja, támogatja azt az embert, akibe annak idején halálosan szerelmes volt és emiatt oltár elé vezetett.

Egy gyáva férfi megijed a problémáktól és feladatoktól, és a könnyebb utat választja, abban reménykedve, hogy sosem derül fény a titkos viszonyra. De ezek a viszonyok előbb-utóbb mindig kiderülnek.

Ez történt egy tizenkét éve házas pár életében is: a feleség harapásnyomokat vett észre férje mellkasán. A kezdeti dühön és csalódottságon túllépve, hideg fejjel tollat ragadott és ezt a levelet írta férje szeretőjének.

Szerintünk nagyon ügyesen oldotta meg a feleség a dolgot. Ha szerinted is, mutasd meg ismerőseidnek! 🙂

betöltés...