Gyakran viselsz fekete ruhát? Akkor ez az 5 tulajdonság rád is jellemző

Egy ezer, többségében fekete ruhákat viselő nő és férfi bevonásával készült felmérésből az derült ki, hogy azok az emberek akik sokszor viselnek fekete ruhát többnyire komolyak és megbízhatóak, mindig lehet rájuk számítani.

A felmérésből továbbá kiderült az is, hogy ha le szeretnél valakit nyűgözni, vagy el akarod valakinek a fejét és szívét csavarni, akkor érdemes fekete ruhát venned, mert ez valóban működik. A kutatásokból kiderül az is, hogy a fekete azért jön be a legtöbb embernek, mert szexi, intelligens és magabiztos kisugárzást kelt mindkét nem képviselőiben.

A megkérdezettek több mint 60 százaléka azért tartja a fekete ruhát megfelelő öltözéknek, mert úgy érzik, hogy viselése által javul az önbizalma. Azonban a szakemberek azt is megfejtették, hogy azok az emberek, akik gyakran viselnek feketét rendelkeznek egy sebezhető oldallal, van egy érzékeny rész a lelkükben.

Ezek a személyek gyakran túlreagálnak dolgokat, és könnyen elterelődik a figyelmük. Sok esetben szoronganak valamiért, és szinte mindig valami érzelmi káosz uralkodik a szívükben.

Érdekesség, hogy azok a személyek, akik feketében járnak, ritkán foglalkoznak azzal, hogy más miben jár, nem tesznek megjegyzéseket más emberek ruházatára.

Vannak olyan elméletek, miszerint a feketében járó emberek hajlamosak a hatalmuk kinyilvánítására, de emellett ezt a színt az érzelmeik elrejtésére is használják, hogy kevésbé tűnjenek sérülékenynek.

Következzen most 5 olyan tulajdonságjegy, amely a fekete ruhát viselőkre jellemző!

  • magas az önbizalmuk;
  • gyakran érzékenyek, érzelmesek;
  • szeretik ha nagy a befolyásuk és a hatalmuk;
  • nem szeretik az elnyomást, ezért gyakran lázadoznak;
  • olykor érzelmi falakat építenek maguk köré, mert nem szeretik, ha az emberek túl közel kerülnek hozzájuk;

A tinédzserek azért öltöznek gyakrabban feketébe, mert így szeretnék megvédeni a magukat az érzelmi sebezhetőségtől, de egyben új, átalakuló személyiségüknek is hangot szeretnének adni azzal, ahogyan öltözködnek.

A pszichológusok ugyanakkor figyelmeztetnek, hogy nem szabad hosszú időn keresztül csak feketében járni, még ha az is dominál, érdemes más színű cipőt húzni, vagy egy színes sállal feldobni a ruházatot.

betöltés...