5 szépségtipp, amit minden lánynak ismernie kéne!

Néhány egyszerű, gyors szépségtrükk amivel még ragyogóbb leszel! Mert minden nap ragyogni kell, és bár a lányok smink nélkül is csodálatosak, szeretik ha nap mint nap kitűnnek a szépségükkel, és ezért bizony tesznek is. Ezzel a pár trükkel szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, hogy minél előbb indulásra készen állhassatok reggel-délben-este! 🙂

Egy kanál segítségével elkészítheted a tökéletesen kihúzott szemeket – a körvonal megrajzolásához először a kanál nyelét használd, aztán fordíts rajta egyet és a kerek részével fejezd be a rajzolást. Utána csak ki kell tölteni a belsejét és készen is van az ellenállhatatlan szemfestés!

Rakj kihűlt zöld teafiltereket a szemedre, hogy eltüntesd a táskákat! 5-6 percig pihentesd őket a szemed környékén és a bedagadt bőr lejjebb húzódik.

Mielőtt parfümöt fújnál magadra, azokat a pontokat ahova fújod a parfümöt, kend be vékonyan vazelinnel! Így sokkal tovább fog tartani a hatása.

Az alapozó felvitelének legegyszerűbb módja, ha rajzolsz egy hármast – így könnyű egyenletesen eloszlatni az arcodon!

A világos szín segít eltünteni a fáradt (vagy másnapos) szemeket. A szemed alá és fölé is kenhetsz egy keveset a fehér/világos szemceruzával, kicsit kend szét az ujjaddal, hogy ne legyen olyan erőteljes.

betöltés...