Melyik számot látod a legjobban? Meglepődsz, mi derül ki rólad

Nagyon izgalmas teszt.

7

Ha a 7-est láttad a legélesebben, akkor te egy vibráló, tüzes, boldog személyiség vagy, aki mindig a társaság középpontja. Melletted soha nem lehet unatkozni, mindig pozitívan látod a világot és soha nem utasítasz vissza egy remek kis mókát. Szeretsz beszélni, szerepelni, jó a kommunikációs készséged és ügyesen bánsz a lurkókkal is. Nem félsz gyerekesen viselkedni, mottód pedig a következő: Élj a mának!

13

A 13-as tűnt a legtisztábbnak? Eléggé negatív beállítottságú embernek ismernek, aki hajlamos mindenben a rosszat látni. Sokszor szomorkodsz, bánkódsz, és nem vagy rest magadat hibáztatni a történtekért. Már egy pici balszerencse is elég ahhoz, hogy tönkremenjen a napod. Nehezen lépsz túl a számodra kedvezőtlen történéseken, előfordul, hogy hetekig egy bizonyos dolgon rágódsz. Nem szeretsz társas összejöveteleken részt venni, és ha mégis elmész, igyekszel minél hamarabb hazajönni.

16

A 16-os szám arra utal, hogy precíz, pontos, határozott személyiséggel áldott meg a sors. Jó vezető vagy, mindenhova időben érkezel és minden feladatoddal elkészülsz akkorra, amikorra kérik. Igyekszel naprakész, aktuális lenni, a megjelenésedre is nagy gondot fordítasz. Szereted, ha az életed rendben van, a munkád mellett a családodra is odafigyelsz. Nem vagy túl érzelmes, romantikus, előfordul, hogy ezt a párod is szóvá teszi.

8

Igazi művészlélek vagy, ha a 8-as számot láttad a legtisztábban. Szeretsz rajzolni, festeni, olvasni, zenét hallgatni, sőt a felsorolt területek közül sokban tehetséges is vagy. Egyik kedvenc helyed a természet, akkor vagy a legboldogabb, ha túrázhatsz, sétálhatsz, beszívhatod a fák, a hegyek, a tavak illatát. Nyugodt és harmonikus léleknek írnak le a barátaid, akiből minden szívből jön: a kedvesség, a segítőkészség, a megbocsátás és a szerelem. Aki melletted van, rögtön jobban érzi magát.

12

A 12-es szám egy nagyon romantikus és bájos valakit szimbolizál. Szeretsz szerelmes lenni, a kiválasztottadat elhalmozod minden földi jóval. Hiszel a nagy Ő létezésében és abban, hogy két embert egymásnak teremt a sors. Rengeteget sírsz, de leginkább a meghatottságtól, esetleg attól, hogy megsajnáltál valakit. Gondoskodó, érzelmes természeted sokak számára vonzó, amit csak felerősíti a belőled sugárzó különleges báj. Számodra az a legtökéletesebb este, ha otthon vagyok a pároddal, és csak egymásra figyeltek.

9

Ha a 9-esre esett a választásod, akkor visszahúzódó, félénk figura vagy, aki utál a középpontban lenni. Ha lehet, kerülöd a nyilvános helyzeteket, és csak akkor érzed magad biztonságban, ha egy szeretted, barátod is veled van. A magabiztosságot hírből sem ismered, legyen szó bármilyen beszélgetésről, te inkább a háttérben meghúzódva figyelsz. Pedig lenne mit mondanod, hiszen okos és tájékozott vagy, akármihez hozzá tudnál szólni. Bizonytalanságod sokszor gátol, ezért gyakrabban hibázol, mint kellene.

betöltés...