7 fantasztikus tanács, hogyan készíts magadról tökéletes fotót a strandon!

Vészesen közeleg a bikiniszezon, és a nyaralással együtt jár az élmények posztolásra a közösségi oldalakra. Persze legelső nekifutásra sosem úgy sikerül a kép, ahogy szeretnénk, ezért mutatunk hét megszívlelendő tanácsot, amit ha betartasz, hamarabb sikerül olyan képet lőni, amit nyugodt szívvel osztasz meg az ismerőseiddel!

Mára a nyaralás teljesen összefonódott az élmények alapos dokumentálásával és az irigykedő ismerősökkel megosztott különböző pózolós képekkel. Hogy ez jó-e vagy sem, mindenki döntse el maga. Mindenesetre közismert tény, hogy bármilyen fotót is készít (vagy készíttet) magáról az ember, az első pár kép általában csalódás, sokszor nagyon lelombozó, hogy a fotó mennyire rosszul adja vissza a valóságot.

Szerencsére vannak “csalási” lehetőségek, amikkel sokkal előnyösebb készülhetnek rólad, amiket örömmel oszthatsz meg ismerőseiddel. A modellek is nap mint nap alkalmazzák ezeket a technikákat, nincs bennük semmi ördöngősség, csak tudni kell, hogy mikor mire figyeljünk, ha fürdőruhában mutatjuk meg magunkat a kamerának!

1. Egyenesítsd ki a vállaidat, a tokák elkerüléséhez emeld fel az állad – és mosolyogj!

2. Zárd össze a lábaid, és emelkedj lábujjhegyre – Sokkal meggyőzőbb lesz az eredmény, és a lábaid is hosszabbnak fognak tűnni.

3. Tedd keresztbe a lábaid, húzd be a hasad (ne feltűnően, csak természetesen!) és tedd csípőre a kezed.

4. Ha napágyas képet szeretnél, fogadd meg ezeket a tanácsokat: csak pihenj a könyöködön, ne helyezd rá az egész testsúlyodat. Zárd össze a térdeidet, hogy az eredmény még elbűvölőbb legyen!

5. Ha oldalról készül rólad fénykép, a legfontosabb: ne görnyedj!

6. Ülő helyzetben se görnyedj be, amikor kép készül rólad – és akkor is kerüld a görnyedést, ha épp nem fotóznak, jót tesz a testtartásodnak.

7. Ha közeli kép készül az arcodról, kicsit fordítsd oldalra az arcod és tested, az álladat pedig emeld fel!

Reméljük ti is hasznosnak találtátok ezt a gyűjtést, és eredményesen fogjátok használni nyáron! Jó fotózkodást 🙂

betöltés...