13 szépségtrükk, amik megváltoztatják az életed, ha betartod őket

Azt hiszed, már mindent tudsz a tökéletes sminkelésről, praktikákról, és számodra nincs új a nap alatt? Mi is így hittük, de az apró dolgokra nem gondolhat mindenki. Ezért összegyűjtöttük azokat a láthatatlan trükköket, amelyekkel látványos hatást érhetsz el akár minden nap.

Fújd a parfümödet a megfelelő stratégiai pontokra, azaz a hajadra, a füled mögé, a könyökhajlatodra, a köldöködre, a hátadra, és a térdhajlatodba. Meglátod majd, hogy a hatás sokkal tartósabb és intenzívebb lesz.

Használd a bronzosítót a hármas szám ívében! Ne összevissza pacsmagolj az arcodon, hanem a homlok, az arccsont, és az állkapocs vonalán haladj vele végig.

Használj tonik helyett almaecetet vízzel vegyítve! Ne hagyd ki a hidratáló krémet csak azért, mert túl olajos a bőröd. Inkább töröld át krémezés előtt ezzel a technikával, és láss csodát, nem fog az arcod csillogni.

Kontúrozd a dekoltázsod a mell felső íve mentén, mert optikailag tuningol!

Ne az arcodon, hanem a nyakadon teszteld az alapozót! Így elkerülhetsz olyan végzetes hibákat, hogy túl fehér, vagy túl barna legyél.

Az alapozó felvitele után korrektorozz! Ebben az esetben nem kell annyi korrektort feltenned, és kevésbé lesz maszk hatása a sminkednek.

A rúzs felvitele után tökéletesítsd az eredményt korrektorral! Így lesz perfekt az ajkad!

Vizezd be a hajad úszás vagy strandolás előtt! A klóros és a sós víz ellen is védelmet nyújt.

Használd a telefonod erős fényét a sminked ellenőrzéséhez, így kiszúrhatod az elsőre észrevehetetlennek tűnő hibákat.

Ne húzd túl a szemöldök vonalad, mert úgy fogsz festeni, mint egy csodálkozó Disney hercegnő…

Formázd a szemöldököd a természetes vonala mentén, még akkor is, ha nem szeded vékonyabbra, mert így lesz igazán naturális hatása.

Ne fesd a szemöldököd túl sötétre, kivéve csak akkor, ha az Addams family valamelyik tagjára akarsz hasonlítani, vagy Halloween-i buliba mész.

Ne azt a korrektort használd a bőrhibák eltüntetésére, amit a szemed alá is felteszel, mert túlságosan el fog ütni a bőröd színétől. Inkább keress egy krémesebb állagú anyagot, amelyet jobban bele tudsz passzírozni a tónusodba.

betöltés...