Ezt a 3 csillagjegyet nagyon nehéz szeretni – Te benne vagy a listában?

3 csillagjegy, akik nagyon nehezen engednek közel magukhoz bárkit is!

Vannak olyan emberek, akik nem szívesen mutatják ki érzéseiket, akkor is hűvösnek és kimértnek tűnnek, ha fülig szerelmesek. Ne próbáljuk megváltoztatni őket, egyszerűen ilyenek és kész, fogadjuk el!

Szűz

A legfüggetlenebb személy a világon. Kissé analitikusan szemléli az emberi kapcsolatait, úgy tűnik, mindig tartja a tíz lépés távolságot. Nem túl bizalomgerjesztő személyiség elsőre, de mégis van benne valami különleges, ami miatt nagyon vonzódnak hozzá az emberek. Próbáljunk minél közelebb férkőzni a szívéhez, el kell nyernünk a bizalmát, és utána minden simán megy.

Nyilas

Impulzív, közvetlen és őszinte, nagyon érdekes személyiség, sokan szeretnének közelebb kerülni hozzá. Van, aki viszont inkább ridegnek és távolságtartónak gondolja, és inkább elkerülné a vele való kapcsolatot.

A Nyilas egy igazi megosztó személyiség, az biztos, hogy nem mindig lehet rajta kiigazodni. Nem szereti a rutint, a megszokott dolgokat, egy jó kis kalandban viszont bármikor benne van.

Skorpió

Soha nem tudja, hogy igazából mit is akar, és általában a hangulata is nagyon változik. Nehezen lehet kitalálni, hogy éppen mit is gondol, mert ügyesen álcázza az érzéseit. Ha valaki képes megérteni a Skorpió bonyolult személyiségét, és hangulatingadozásait, akkor az is előfordulhat, hogy hosszútávú kapcsolatot is ki tud alakítani vele. Az biztos, hogy egy Skorpiót soha nem szabad megváltoztatni!

betöltés...