2019 második felében erre számíts a horoszkópod szerint!

Mit tanít az Univerzum számodra az év második felében?

Milyen volt eddig a 2019-es éved? Azt kaptad, amire számítottál, vagy teljesen másképp alakultak a dolgok? Most megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján mi vár rád az év második felében!

Kos: Megtanulod, hogy te vagy a legfontosabb önmagad számára

Az év hátralévő részében megtanulod, hogy te legyél a legfontosabb önmagad számára, és azt is, hogyan fogadd el egyaránt a jó és a rossz dolgokat. Megtanulod az első helyre tenni önmagad, és rá fogsz jönni, hogy az életed csak akkor lesz teljes, ha nem hagyod, hogy a külső hatások irányítsák.

Bika: Élj úgy, ahogy szeretnél

Itt az ideje, hogy kilépj a rutinból, és végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál. Légy önmagad, szeress szenvedéllyel, és élvezd az életet! Rá fogsz jönni, hogy a boldogság nem egy kiváltságos állapot, és te is megérdemled, akárcsak bárki más!

Ikrek: Hagyd a múltat a hátad mögött!

Ne szentelj több időt a rossz emlékek boncolgatására, hiszen a megtörtént dolgokon már úgysem tudsz változtatni. Felejtsd el a múltat, menj előre tovább, éld az életed. Koncentrálj a jelenre! A múltban megtanult leckéknek egészen biztosan egyszer hasznát fogod venni.

Rák: Vigyázz a lelkedre!

Az év második felében megtapasztalod a lényed érzékenyebb és a keményebbik oldalát is. Sok nehézségen vagy túl, de minden próbát keményen kiálltál, és megedződve járod tovább az utad. Vigyázz a lelkedre, öleld át önmagad szeretettel, és rá fogsz találni az igazi boldogságra.

Oroszlán: Légy türelmesebb!

Nem minden történhet körülötted fénysebességgel, éppen ezért meg kell tanulnod egy kicsit türelmesebbnek lenni. A csillagok állása most igazán kedvező lesz számodra, a legfontosabb, hogy adj időt magadnak, ne siettesd a dolgokat. Idővel mindent el fogsz érni, amiről eddig csak álmodoztál!

Szűz: Hallgass az intuíciódra!

A hónap második felében egy nagyobb változás lesz az életedben. Úgy érzed, hogy kissé elakadt az életed, és nem tudod, hogy merre menjél tovább. A csillagok most megtanítanak arra, hogy bízz jobban magadban, és nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre. A döntéseket igyekezz mindig a szíved hangjára figyelve meghozni.

Mérleg: Légy jelen az életedben!

Kissé mozgalmas volt az életed az utóbbi időszakban, itt az ideje, hogy végre egy kicsit lecsendesedj, és a jelenre figyelj. A múlt már nem számít, a jövő pedig még bizonytalan. Az egyetlen dolog ami számít, azt a jelen pillanat.

Skorpió: Tanulj meg úgy élni, ahogy szeretnél!

Próbálj meg úgy döntéseket hozni, hogy ne mások elvárásait vedd figyelembe. Figyelj egy kicsit befelé, és ha a szívedre hallgatsz, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb életed lesz. Ha mások véleményére hallgatsz, soha nem fogod a saját utadat járni, és állandó elégedetlenség fog jellemezni.

Nyilas: Fogadd el a változásokat!

Az év második felében kellemes változások várnak rád! Úgy döntesz, hogy elhagyod a komfortzónád, és nekifogsz a terveid megvalósításának. Életed legszebb időszaka vár rád, végre boldog leszel és elégedett.

Bak: Megszabadulsz a mérgező ismerősöktől!

Kiegyensúlyozott időszak vár rád, és ez annak köszönhető, hogy úgy döntesz, megszabadulsz a negatív személyektől az életedben. Ne hagyd, hogy bárki rossz irányba befolyásoljon, éld a saját életed!

Vízöntő: Megismered a szeretet erejét!

Rá fogsz jönni, hogy mekkora ereje van a szeretetnek, és nem csak akkor ha kapsz, hanem akkor is, amikor adsz. Ne a külvilágtól várd el, hogy szeretetet adjon, hanem légy te az a személy, aki szereti önmagát. Nyisd meg a szíved a legcsodálatosabb érzés előtt!

Halak: Megtanulod leküzdeni az akadályokat!

A hónap második felében egy nehéz küzdelem vár rád, meg kell tanulnod leküzdeni az életedben állandóan felmerülő akadályokat. Ez szükséges ahhoz, hogy nyugodtan tovább tudj lépni! Szeretteid mindenben támogatni fognak!

betöltés...