Íme a 3 női csillagjegy, akinek a szenvedés az egész életének a része!

Meg van írva

Vannak olyan emberek, akiknek az egész életüknek része a szenvedés.

Akadnak olyan emberek, akiknek egy apró hétköznapi probléma is egy mérhetetlen tragédiával ér fel.

Nekik a szenvedés szinte létszükséglet. Így, ha eltűnik egy hajgumi, elered az eső, vagy odaég egy picit a bundáskenyér, biztosra vehetjük, hogy az egész napjuk el van rontva.

Arról már nem is beszélve, ha tényleg komoly dolog történik velük. Ők a viselkedésükkel, az örökös szenvedésükkel nem csak a saját, mások életét is képesek megkeseríteni.

Különösen igaz ez akkor, ha a párkapcsolataikra gondolunk.

Őket nagyon nehéz megváltoztatni, sok türelem kell hozzájuk. Így sokszor egyszerűbb, ha elbúcsúzunk tőlük!

VÍZÖNTŐ.

Legnagyobb félelme az, hogy megsebzik a szívét, megcsalják, kihasználják, elhagyják. Ennél nagyobb fájdalmat nem tud elképzelni az életben, de ettől minden percben retteg.

Nem szeret kockáztatni, éppen ezért mindig csak biztonsági játékosként vesz részt az életben. Egy Vízöntőhöz nagyon nehezen lehet közel férkőzni, ha mégis sikerül, nagyon szerencsés embernek mondhatod magad.

SZŰZ.

Fejlett elemző készséggel rendelkezik, mindent szeret előre megtervezni, nem hagyja, hogy a dolgokat a Sors irányítsa. Retteg attól, hogy mások mit gondolnak róla, és állandó megfelelési kényszerben él.

Még ha elsőre úgy is tűnik, hogy egy nyitott személyiség, valójában nehezen nyitja meg a szívét bárkinek, egy bizonyos ponton túl nem enged közel magához. Barátságosnak tűnik, de valójában ezt csak arra használja fel, hogy jobban be tudjon illeszkedni bizonyos társasági körökbe.

NYILAS.

Azt gondolja, hogy mindenki csak azért barátkozik vele, hogy nyereséget húzzon, éppen ezért magas falakat épít fel maga köré. Attól retteg, hogy a legjobb barátai ki fogják használni, és elárulják, ezért csak nagyon kevés igazán mély érzést árul el önmagával kapcsolatosan.

A nehéz pillanatokban sem hajlandó közel engedni a segítő szándékú embereket. Érzelmileg nagyon elszigetelődik, megpróbál egyik világ-, vagy politikai nézethez, valláshoz sem nagyon kötődni.

betöltés...