5 alvási pozíció, ami rendkívül sok mindent elárul rólad!

Van aki, hason, van, aki háton, vagy kifejezetten csak az egyik oldalán tud elaludni. A kedvenc alvási pozíciónk természetesen az évek során változhat is, a hasonalvókból lehetséges, hogy egy idő után hátonalvók lesznek, és fordítva.

Nézzük, milyen személyiségi jegyekre lehet abból következtetni, hogy melyik a kedvenc alvási pozíciónk:

1. Hason alvás

– ha leginkább hason szoktál aludni, a kezeid a párnán, a fejed, vagy törzsed mellett nyugszanak, azt jelenti, hogy jóindulatú, és barátságos személyiség vagy. Bárkivel könnyen megtalálod a közös hangnemet, szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Néha túlságosan érzelmes vagy.

2. Plüss állatot ölelsz alvás közben

– ha úgy alszol, hogy közben egy plüssmacit, vagy egy párnát ölelgetsz, azt jelenti, hogy nyitott vagy a külvilág felé. Néha túlságosan is megbízol az emberekben. Hiszékenységed miatt sokszor érhet kellemetlen csalódás. Megbízható személynek tartanak, hiszen soha nem fecseged ki mások féltett titkait.

3. Háton alvás

– zárkózott, nyugodt személyiség vagy, néha szeretsz egy kicsit visszavonulni. Nehezen találod meg a környezeteddel a közös hangot, és ez legfőképp bizalmatlanságodnak tudható be. Ha viszont valakit a bizalmadba fogadsz, akkor életre szóló barátság alakulhat ki köztetek.

4. Oldalsó alvás

– csendes, mindent előre alaposan megtervező személyiség vagy. Nagyon nehéz téged kihozni a sodrodból, a legkritikusabb helyzetekben is képes vagy nyugodt maradni. Barátaid, ismerőseid, kollégáid stb. igazán hálásak lehetnek, hogy egy ilyen kiegyensúlyozott személy van mellettük, mint amilyen te vagy.

5. Magzati pozíció

– nagyon határozottnak szereted mutatni magad, de legbelül egy igen érzékeny lélek lakozik benned. A felhúzott térdek őszinteségről, belső harmóniáról, és a környezeteddel való barátságos viszonyról árulkodnak. Ha úgy alszol, hogy a térdeid már szinte érintik a mellkasodat, ez azt jelenti, hogy egy igen pragmatikus személyiség vagy. Azok az emberek, akik kifejezetten mindig az egyik oldalukon alszanak, szeretik, ha van egy biztonságos pont/hely az életükben, ahonnan nyugodtan szemlélhetik a történéseket.

betöltés...