A világ leghíresebb eltérő nemzetiségű párja, akiért odavan az egész internet.

Régen, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt nagyon szigorúan vették a házasságot az emberek és a családok. A gazdagok csak jó módú hölgyekkel és urakkal házasodhattak a közép kategória pedig átlagos családba tartozó fiatalokkal. Még mindig akadnak olyan országok, ahol megszabják például, hogy az adott férfi vagy nő kit vegyen el, és kihez menjen hozzá.

Annak idején nem nézték jó szemmel a különböző nemzetiségbe tartozó emberek házasságát, főleg, ha egy fehér egy színes bőrűvel lépett frigyre. Szerencsére mára már kezd meglágyulni az emberek szíve, mert egyre több és több ilyen házasság kerül nyilvánosságra. Ez a világ változásának köszönhető, ő mutatott utat, hogy nem szabad csak egy dolgokhoz ragaszkodni, hanem új dolgokat is ki kell próbálni. Az egyik ilyen népszerű házaspár Jamie és Nikki Perkins, akik különböző nemzetiségből származnak.

Nikki a szudáni Khartoum városában született, majd Ausztráliában telepedtek le a családjával. Két testvére van Sarah és Duckie, utóbbiról köztudott, hogy népszerű és elismert modell. Jamie egy 28 éves ausztrál származású férfi, aki fotósként tevékenykedett.

A pár öt éve él együtt, esküvőjük pedig romantikus, gyönyörű és nagyon megható volt. A pár létrehozott egy közös Instagram illetve Youtube csatornát, amit már több, mint egy millióan követnek. Nikki egyébként divatmodell volt, úgy, mint testvére.

Youtube csatornájukon fent van esküvőjük videofelvétele, illetve életük majdnem minden egyes perce. 2016-ban hatalmas boldogság költözött a szívükbe, ugyanis megszületett első gyermekük Ava Sarah.

Két évre rá, vagyis 2018-ban újabb gyermekkel bővült családjuk, mert megszületett második kislányuk Zoe Reign. A kicsik egyszerűen imádnivalóak voltak, minden rajongó odáig volt értük. Fel lehetett bennük fedezni apjuk vonásait, de anyjuk elsöprő szépségét is.

Ava Sarah olyan kis komisz, mint apja, nagyon sokat szoktak együtt bolondozni. Természetesen kisebb testvére még nagyon kicsi, így ő nem virgonckodik annyit, mint Ava.

A boldog családi idill. Életük minden egyes percét megosztják rajongóikkal és követőikkel. Ha téged is érdekel, hogy telik az életük, milyen bolondságokat és programokat találnak ki, akkor nézzétek meg az Isntagram oldalukat (jamieandniks), illetve Youtube csatornájukat (Jamie and Nikki) néven.

Te mit gondolsz szerinted is már teljesen normális és elfogadott, hogy más nemzetiségű emberek házasodjanak össze? Oszd meg velünk a véleményed.

betöltés...