Emlékeztek még BB Évire, az első Valóságshow győztesre? Így néz ki napjainkban

2002-ben óriási szerencse érte a fiatal Párkányi Évit, aki nem csak a nézők szeretetét nyerte meg, hanem Magyarország első reality-showját is, az azzal járó 16 millió forintos fődíjjal egyetemben.

Ám az élete szomorúan alakult: a sokat bulizó lány a pszichiátrián kötött ki, gyerekeit más neveli.

.

Évit az első zűrös időszak nagyon megviselte,de ekkor még látta a fényt az alagút végén.

Sajnos,manapság ez már nem így van.

A legfontosabb neki, hogy meg legyen a napi cigije és kávéja. Sokunk fejében él még a mosolygós fiatal lány arca, akit imádtak a nézők, azonban mára már csak árnyéka régi önmagának.

Rettenetesen meghízott, haja őszül, és állandó pszichiátriai kezelésre szorul és intézetben él.

Édesanyja, Terike, két hetente hazaviszi, de elmondása alapján, Évit már nem lehet egyedül hagyni.

.

A Big Brother után Évi, két fiúgyermeknek adott életet. Jancsika, a nagyobbik szerencsésnek mondhatja magát, őt örökbe fogadta Julika, Évi nagynénje. A kisebbik fiút, akinek Évi meg sem tudta nevezni édesapját,örökbe adták. Jancsika mára 12 éves kiskamasz lett, aki rengeteg tanul és sok versenyt nyer.

Julika semmit nem titkolt el előle, így kisfia mindent tud, ami vele kapcsolatos.

Évi mindig kap képeket a fiáról, de nem ismeri fel, nem tudja ki az, akit lát. Julika férje is úgy szerette a kisfiút, mintha a sajátja lenne, ezért is fájt nagyon nekik, amikor a férfi elhunyt, ám hitük átsegítette ezen a nehézségen is. Az idős asszony úgy érzi, Jancsikával egymás vigaszai,egymást segítik a nehéz időszakokat átvészelni.

betöltés...