Te nagyon különleges vagy ha a Kos jegyben születtél, be szeretnénk bemutatni nektek, hogy miért!

A kos jegyében született emberek olyanok akiknek a társaságában jól érezzük magunkat, mindig készek arra, hogy másokon segítsenek és bármit meg tudunk beszélni velük.

Ma szeretnénk bemutatni nektek azt, hogy milyen is egy kos jegyében született személy.

1. Szeretik a kalandot! Ha unatkozol akkor kérdezd meg egy kos jegyben született ismerősödtől, hogy mik a tervei. Rögtön mozgásba fogsz lendülni te is, elmentek együtt egy felejthetetlen útra. A kos jegyében született személyeknek rengeteg ötletük van egy kaland megéléséhez.

2. Erős emberek! Erősek és szeretnek vezetők lenni, bátrak, dinamikusak és nyitottak az újra. Mindenkinek jót tesz, ha van a közelében egy ilyen személy.

3. Pozitívak ha problémád vagy bánatod van, akkor meghallgat és támogat téged. A kos jegy szülöttei között elég sok a pszichológus, ők segítenek a lelki világod megerősítésében. A kosok döntő többsége mindig pozitív.

4. Romantikus szemléletűek. Ha kiegyensúlyozott a kapcsolatod egy ilyen személlyel, akkor sok figyelmet és ajándékot fogsz kapni tőle. Ha egy kos jegyében született férfi mellett akarsz maradni, akkor kissé át kell engedned neki a vezetést, ne feledd előtérbe helyezni az ő egyediségét és valódiságát.

5. Megmondják az igazat. A kos mindig egyenes, a szemedbe mondja azt amit gondol minden félelem nélkül. Ha szükséged van egy őszinte véleményre, ő az igazat fogja neked mondani.

6. Számíthatsz rá! A kosok általában megbízható emberek, mindig szívesen meghallgatnak és megőrzik a titkokat.

7. Támogatják a sebezhető és a segítségre szoruló embereket. A kos mindig támogatja a sebezhető és a segítségre szoruló embereket.

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: ketkes.com

betöltés...