A fájdalom nem kímél. Így néz ki ma az alkohol- és drogfüggő Demi Moore

Nem is olyan régen, még Hollywood egyik legragyogóbb csillaga volt, igazi női ideál, akit sokan tekintettek példaképnek. Aztán jött egy örvény, ami a mélybe rántotta, és azóta is fogva tartja őt. Már jó néhány éve, hogy Demi Moore nem jelenik meg nyilvános eseményeken. A lesifotósok legfrissebb “kapásából” pedig egyértelmű, hogy miért… az 56 éves színésznő komoly gondokkal küzd.

Ő maga is beismerte, nagyon keményen harcol azért, hogy megszabaduljon a kábítószer- és alkoholfüggőségétől. Ennek a küzdelemnek a bizonyítékai pedig ott ülnek az arcán, elegendő egyetlen pillantást vetni rá, és máris világossá válik, min megy keresztül a világsztár.

Pénzből és sikerből sosem szenvedett hiányt, szóval bármikor megengedhetné magának, hogy rendbe szedjék a külsejét, vagy hogy naphosszakat a wellnessben töltsön. Plasztikai sebészekhez is fordulhatna, hogy töltsék fel a ráncait, és adják vissza arcának egykori szépségét. De az igazság az, hogy egy adott ponton már semmi nem segít.

Az 56 esztendős Demi Moore-t nemrégiben kapták lencsevégre, a látvány pedig sokkolta nemcsak a rajongókat, hanem a széles közönséget is. Arcát valósággal eltorzította a sok alkohol és drog, már-már alig lehet ráismerni a színésznőre, aki 1990-ben például a Ghost című film főhősnőjét alakította.

Tény, hogy azóta elteltek az évek, ám Bruce Willis egykori nejének arcán nem a ráncok azok, amik aggasztók. A sok kábítószer valóssággal kiszívta belőle az életet.

Még így is, a sminkmesterek és a képszerkesztők csodákra képesek, ha arról van szó, hogy színésznőnek valamilyen fellépése van. Legutóbb például, a világsztárt egy fotózásra kérték fel egy magazin borítójához. A végeredmény szenzációs lett, nyoma sincs rajta a megtört Deminek.

15 éves korában megerősz.akolták

Demi Moore jelenleg életének regényén dolgozik, melyet nemsokára publikálni is fog. A kötetben őszintén mesél a függőségéről, a kábítószerek elleni harcról, és a magánéletéről, melynek eddig még sosem ismert részleteit is feltárja.

Egyik ilyen kevésbé ismert adat róla, hogy 15 éves korában nemi erőszak áldozata volt. Továbbá, míg Ashton Kutcher hitvese volt, a háromgyerekes édesanya elveszített egy 6 hónapos terhességet.

A színésznő azóta sem tudta feldolgozni a vetélés okozta traumát, önmagát hibáztatja a történtekért, és a válása után mindmáig nem kezdett új életet.

betöltés...