Ez a két csillagjegy a legokosabb – Te is köztük vagy?

Mindenki másban a legjobb.

Intelligencia

Az intelligencia területén ma már számos részről beszélhetünk. Vannak, akik lexikális tudásukkal tűnnek ki a többiek közül, vannak, akik gyors és logikus problémamegoldó képességükkel nyűgöznek le másokat, míg akadnak, akiknek az érzelmi intelligenciájuk a legkiemelkedőbb.

Nem lehet tehát egyértelműen megmondani, hogy ki a legokosabb és miért, azonban az asztrológusok szerint van két olyan csillagjegy, aminek szülötteire sokan az eszük miatt irigykedhetnek. Vajon te közéjük tartozol?

Észjárás

A Vízöntő és a Skorpió a legokosabb csillagjegy az összes közül – állítják az asztrológusok, azonban más-más okból kifolyólag lehet ezt elmondani róluk.

A Vízöntő inkább analitikus intelligenciával rendelkezik, jó logikai gondolkodásmódja van, így sokszor magasabb az IQ-juk a többi csillagjegy szülötteinél.

A Skorpió pedig inkább egy érzékenyebb oldalról közelíti meg a dolgot, ami miatt az átlagnál jobbak a világ dolgainak megértésében. Természetesen mindegyik csillagjegy intelligens a maga módján, például az Ikrek és a Mérleg magas mentális intelligenciával rendelkezik, míg a Halak és a Rák az érzelmek megélésében, kifejezésében kiemelkedők.

Erősségek

A Bika, a Szűz és a Bak pedig a gyakorlatiasságáról híres, míg a Kos, az Oroszlán és a Nyilas jegyében született személyek könnyebben vállalnak kockázatot és azokat ösztönös megérzéseik alapján teszik.

betöltés...