Válassz első ránézésre egy drágakövet a 6 közül, olyat fog elárulni rólad, amiről sejtésed sem volt

Válassz ki egy követ, és megtudhatod, hogy mit árul el rólad!

Ezen az ábrán 6 darab drágakövet láthatsz. Válaszd ki azt, amelyik a leginkább tetszik neked. Dönts minél gyorsabban, mert a tudatalattidban rejlő tulajdonságoknak kell érvényesülniük, nem pedig a racionális gondolataidnak.

1-es számú drágakő

Az opál egy pozitív energiát tartalmazó kő, amely alkalmas légkört teremt a meditációra. Szeretnél minél szabadabb életet élni, akár távol a civilizációtól. Azt érzed, hogy szükséged van a békére, a harmóniára, az egyensúlyra. Érzékeny lelkű ember vagy, aki sok esetben védelemre szorul.

2-es számú drágakő

A csodás zöld színű malachit a természet iránt érzett imádatodat jeleníti meg. Jelentős változásokra számíthatsz az életedben, amelyek közül több spirituális jellegű lesz. A szerelmi életedben is másképp alakulhatnak a dolgok. Kerüld a negatív emberek társaságát, tanulj meg nemet mondani. Minden tekintetben törekedj az egyensúlyra.

3-as számú drágakő

Ez a napkő, vagy más néven heliolit, a bőséget hozza el az életedbe. Függetlenségre és eredetiségre sarkall, és persze szerencsét hoz. Ha ezt a követ választottad, akkor optimista, jókedélyű ember vagy, fényes jövő áll előtted. Szereted, ha minden a helyén van, de néha azért nem árt, ha kissé lazábban fogod fel az életet.

4-es számú drágakő

A mahagóni obszidiánt választottad, ami meg fog erősíteni lélekben, és segítségével akár új életet kezdhetsz. Légy minden pozitív dologért hálás. Igenis csodás ember vagy, aki nagy dolgokra képes, csak bíznod kell önmagadban.

5-ös számú drágakő

Te a howlit ásványkövet választottad, ami segít az összpontosításban, csökkenti a stresszt, a szorongást, és remekül nyugtat. Tarts mindig nyitva az elmédet, mert fontos üzeneteket kaphatsz az Univerzumtól. Vezess álomnaplót, mert így jobban megértheted az életedet. Sose add fel a céljaidat, hanem valósítsd meg azokat.

6-os számú drágakő

Ez a dalmata jáspis (dalmatian jasper), amely harmóniába hozza az életedet. Ez a kő elárulja rólad, hogy mennyire humoros, szerethető, játékos ember vagy, aki imádja a kalandokat, és a jó társaságot. Ne élj a múlt fogságába, törekedj a jelenre figyelni, és annak szépségeire koncentrálni.

betöltés...