Hihetetlen! Ez a horoszkóp megmondja, ki voltál előző életedben! Csak keresd ki!

Kíváncsi vagy, hogy ki voltál elõzõ életedben, milyen hibákat követhettél el, és ezt most hogyan javíthatod ki?

Születési idõ: április. 20. – május 8. és augusztus 12-19.
HARCOS
Elõzõ életedben:
Akár nõnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál.. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem igen gyakran a kocsmai verekedések kezdeményezõje voltál. Hittel és átéléssel adtad elõ a vágyaid, sok embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint néhány száz évvel ezelõtt. Nagy hibád, hogy a cél eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.

Születési idõ: január 1-7 és szeptember 1-7.
KERITÕ
Elõzõ életedben: Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földmûvelõ paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Abban is örömödet lelted, hogy másokat összehoztál.
Jelenlegi életedben: Szilárd támaszt kell nyújtanod mások számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorultaknak. Le kell gyõznöd az irigység gyakran visszatérõ érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.

Születési idõ: május 9-27. és június 29. – július 13. és augusztus 20-31.
KERESKEDÕ
Elõzõ életedben: Te voltál a kereskedõk gyöngye az elõzõ életetekben. Fantasztikus rábeszélõképességgel bírtál. De te is lehettél a mutatványos is, aki néhány száz évvel ezelõtt a piactéren, kötélen táncolva szórakoztatta az ámuló közönséget.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan meggyõzõ vagy, mint az elõzõ életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.

Születési idõ: május 28. – június 18. és szeptember 28. – október 2. és február 12 -29.
A VÁNDOR
Elõzõ életedben: Remek volt a tájékozódó képességed, igy ha
vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Talán azért, mert nagyon sokat beszéltél, nem értél oda sehova idõre.
Jelenlegi életedben: Feladatod megtanulni beosztani az idõdet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és idõben elindulni, hogy ne késs el.

Születési idõ: március 11-31., október 18-29. és december 19-31.
POLITIKUS
Elõzõ életedben: Kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a bölcsességed révén a legjobb tanácsokat adni. Ám nem politizáltál nyiltan, nem vetted fel szemben a harcot, hanem a háttérbõl adtad a tanácsokat.
Jelenlegi életedben: Bele kell menned a nyilt vitákba, és mindig õszintén vállalnod kell a szavaidért a felelõsséget.

Születési idõ: január 22-31. és június 19-28. és szeptember 8-22.
GYÓGYITÓ
Elõzõ életedben: Te voltál az a gyógyító, akirõl többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdõben, ismerted a betegségek eredetét, és kikezelted õket.
Jelenlegi életedben:Fontos számodra a tekintély, ez eltávolodhat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

Születési idõ: január 8-21. és február 1-11. és november 19-26.
BÖLCS
Elõzõ életedben: Nem csak jó hírében álltál, hanem tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál, éljezésnél sokkal többre becsülted, hogy tegyél másokért.
Jelenlegi életedben:Érzékeny, nehezen megközelíthetõ személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, a negatív hatások ellen. Õszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.

Születési idõ: március 1-10 és november 27 – december 18.
HÁZASSÁGSZÉDELGÕ
Elõzõ életedben: Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különbözõ pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet, és hirdetted, hogy idõ minden problémát megold.
Jelenlegi életedben: Ha hazáról, üzletrõl, vagy hitrõl, és nem szerelemrõl van szó, akkor õszinte, hûséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint magad a kalitkába zárva.

Születési idõ: április 1-19 és november 8-17.
VARÁZSLÓ

Születési idõ: júl18-28 és szeptember 23-27 és október 3-17.
CSALÁD MOTORJA
Elõzõ életedben: Az elõzõ életedben tyúkanyóként nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Talán még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnõ, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.
Jelenlegi életedben: Nehezen viseled, ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz bele.

c-phoenix.hu

betöltés...