Egy múmia lett Meg Ryan-ből! Legyőzte a plasztika

Ő az újabb áldozat.

A 90-es évek egyik legfelkapottabb színésznője volt, nem csoda, hogy Magyarország ennyire megszerette őt.

A rendszerváltás után egyre másra bukkantak fel a parabola-antennák a magyar családok otthonain, majd miután elindultak a kereskedelmi csatornák, a nagy hollywood-i sztárok és sikerfilmek is eljutottak a magyar háztartásokba. Akkoriban szinte minden második romantikus filmvígjáték főszerepét Meg Ryan játszotta. A szerelem hullámhosszán, Meglesni és megszeretni, Angyalok városa, A Szerelem hálójában – kinek ne lennének ismerősek ezek a filmcímek.

via GIPHY

Meg Ryan sosem kapott Oscar díjat, de Grammyt sem, sőt, az elmúlt tíz évben már a filmszerepek is elkerülték. Az amerikai színésznő néhány nap múlva már 57 éves lesz, legfissebb képei alapján azonban rá se lehet ismerni.

Bizony, a jelek szerint ő a túlzott botoxoltatás káros hatásainak újabb élő szobra.

Meg Ryan kora legnagyobb sztárjaival játszhatott együtt: Tom Hanks, Denzel Washington, Hugh Jackman, Matt Damon. 

via GIPHY

Az jelek szerint azonban nem tudta meggyőzni a filmvilágot, többre lenne képes, mint az aktuális szerelmes vígjáték szöszijét eljátszani. Mivel már akkori sikerei idején is inkább a negyven felé közelített, így a kétezres évektől kezdtek elmaradozni ezek a szerepek is. A színésznő pedig nagyon megváltozott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Az elmúlt másfél évtizedben rajta elvégzett beavatkozások gyümölcse látszólag most kezd beérni. Egyre aggasztóbb képek jelennek meg a színésznőről, pedig igyekezett nemrég a fénykorát idéző frizurával előrukkolni. De így is – már tíz éve nem kapott nagy filmben szerepet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Idén újabb meglepetéseket okozott, akadt ugyanis olyan gála, ahová nem csak meghívót kapott, hanem el is ment. A legfrissebb képei alapján sokan azt írták róla, olyan, mint egy múmia. Hiába: az évek és a plasztika együtt “csodákra” képesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

betöltés...