Bokadagadással kezdődött, 20 nap alatt elvitte a rák a 4 gyermekes anyát

A lancashirei Joanna Shaw franciaországi családi nyaralása közben vette észre az első tüneteket. Nehezebben kapott levegőt és a bokája is megduzzadt. Akkor még nem gondolta, hogy ez lesz élete utolsó nyaralása.

– Amikor a feleségem légszomjra és fájó, duzzadt bokára panaszkodott, nagyon megijedtünk – mondja a férj a DailyMailnek. – De ő azt mondta, ne aggódjunk, semmi baj, biztos csak bevizesedett a bokája. Nem akarta, hogy bármi elrontsa a nyaralásunkat.

Amikor a család a nyaralásból hazautazott a 39 éves négygyermekes anyuka azonnal orvoshoz ment. Rettenetes hírt kapott: tumorok voltak a veséjén és a mellékveséjén, már csak pár hete volt hátra.

Bár az asszony a sokktól, hogy csak napjai vannak hátra, valójában belebetegedett a betegségébe, mégis, amennyire csak lehet összeszedte magát, hogy a hátralévő napokban olyan pozitív emlékei legyenek róla a gyerekeinek, amiből egész életükben tudnak majd erőt meríteni.

Lefekvés előtt mindig olvasott nekik, filmeket néztek, és igyekezett a lehető legtöbb közös időt eltölteni velük, mert tudta, hogy hamarosan el kell mennie. Esténként pedig  naplót írt férjének és gyermekeinek , melyben újra végigélete megismerkedésük, szerelmük és a csodás gyermekeikkel töltött évek történetét.

Végül 20 nap után, szeptember 27-én győzte le a rák.

– 17 éve találkoztunk először a feleségemmel, ő 22 volt, én 28. Szerelem volt első látásra – emlékezik vissza a férj. – Egy önzetlen angyal volt, aki mindent megtett értem és a családunkért. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy rákos lett. Annyira boldogok voltunk. Még mindig nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt elvesztettük Joannát.

betöltés...