15 dolog, ami alapján eldönti egy férfi, hogy randira hív-e egy nőt.

Abban egyetérthetünk, hogy azoknak a hölgyeknek nincs gondjuk a pasizással, akik vonzó külsővel vannak megáldva. Ám hiába ilyen valakinek a megjelenése, ha a férfiak bizonyos része közönségesnek tartja. Nagyon sok mindentől függ, hogy egy férfi tekintete megragadjon egy nőn. Statisztikai adatok szerint az erősebbik nem képviselői szeretik, ha egy nőnek van kisugárzása, és nem a rövid ruhákkal, telt idomokkal és telesminkelt arccal próbálja meg levenni a lábáról a pasikat. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány fontosnak vélt információt, arról, hogy a férfiak mit részesítenek előnyben, ezzel pedig minden nőnek tisztában kellene lennie.

Finom illat.

A férfiak nagyon vonzónak találják egy nő kellemes illatát, azt viszont egyáltalán nem kedvelik, ha nők annyi parfümöt fújnak magukra, amitől levegőt sem lehet venni.

Szemöldökök formája.

Az erősebbik nem képviselői nem szeretik, ha egy nőnek meg van rajzolva, vagy ki van tetoválva a szemöldöke. Igaz, hogy előnyben részesítik a rendezett megjelenést, de ez túlságosan is műnek hat számukra.

Sminkelt arc.

A pasik nem igazán rajonganak azokért a nőkért, akik kiló sminkeket tesznek magukra csak azért, hogy eltakarják a tökéletlenségüket. A férfiak azt szeretik, ha a nőket természetes mivoltukban látják, vagy egy szolid sminkben.

Körmök ápoltsága.

Ha hisztitek hölgyek, ha nem a férfiak bizony kiszúrják, ha a nőknek ápolatlan a körme. Úgy, ahogy ti megkövetelitek az ápolt kezeket, a férfiak is. Számukra ez nagyon fontos.

Szempillák.

Nos, ennél megoszlanak a vélemények, mert akadnak olyan férfiak, akik szeretik, ha egy nőnek vannak műszempillái, mások viszont egyáltalán nem. Nagyban függ attól, hogy milyen hosszú pillákat választanak a nők, és azt ki, valamint hogyan helyezi fel.

Arcbőr.

Pontosan, jól olvasod. A férfiak igen is meg fogják nézni, milyen állapotban van az arcbőröd. Nyugi nem fognak ítélkezni, mert pattanás van az orrodon vagy a homlokodon, ez leginkább csak téged zavar. Viszont, ha egészséges arcbőrt szeretnél, akkor célszerű lenne odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, helyes táplálkozásra, stb.

Lábbeli.

Nagyon sokról árulkodhat a cipők állapota és ápoltsága. Állítások szerint már hátrányból indul az, aki az első találkozásnál koszos cipőben jelenik meg.

Lábak.

A férfiakat egyáltalán nem érdekli, ha egy kicsit szúrós a lábad. Tudjuk te mindig sima lábakat szeretnél, de ez nem minden esetben kivitelezhető. Ha nem látszik a lábaidon, hogy nő a szőr, akkor nincs gond.

Ruhák.

Nos vannak pasik, akik egyből kiszúrják, ha régi és kopott ruhadarabokat viselsz, másoknak viszont teljesen elkerülni a figyelmét. De jobb, ha odafigyelsz az öltözködésedre, és csak otthon viselsz régi ruhadarabokat.

Striák a testen.

Köztudott, hogy a gyengébbik nem képviselőit ez sokkal jobban zavarja, mint a pasikat. Mivel ez egy természetes folyamat terhesség alkalmával ezért nem lehet senkit sem hibáztatni.

Összegyűrt ruhadarabok.

Sokan csak előveszik a ruháikat a szekrényből és gyűrötten húzzák magukra. Be kell vallani, hogy nem túl szép látvány, olyan ruhában látni másokat, mintha azt a kutya szájából rántották volna ki. Célszerű erre odafigyelni.

Hajkorona ápoltsága.

A férfiaknak nem fog feltűnni, ha nem a napokban mostad meg a hajad, de arra mindenképpen figyelj, hogy ne zsírosodjon el annyira. A nedves haj stílus nem túl vonzó látvány.

Has.

Minden nő lapos, szépen formál hasról álmodik, ám a pasikat egyáltalán nem zavarja, ha van egy kis alhasad. Többen is azt mondták, hogy az nagyon is vonzó, úgyhogy hölgyeim nem kell aggódni, pocakkal is el fog minden pasi fogadni. Egyesek szerint pedig jobban is teljesítenek a lepedőakrobatikában.

Bagó.

Szerintem ezen nincs mit fejtegetni. A nem dohányzó férfiak körében nem túl gusztusos, ha a nőt bagóval a szájában látják, az utána keletkező szagról már nem is beszélve.

Trágár beszéd.

Nem túl vonzó, ha egy nő szájából folyamatosan fröcsögnek a trágár kifejezések, ezzel csak magukat minősítik. Persze tudósok szerint segít a stresszes helyzet kezelésében, de azért nem kell, hogy minden második szó csúnya legyen.

Ti egyetértetek ezzel?

betöltés...