Ő lett a világ legszexibb férfija! Sokan meglepődtek!

Eláruljuk, hogy jött ez ki.

Azt gondoltuk, a tavalyi év után már nem érhet minket meglepetés. Tévedtünk.

Külföldön már nagy hagyománya van: évente választják meg a “Világ Legszexibb Élő Férfiját”.  Tavaly a 41 éves Blake Shelton lett a befutó, akit a világ leginkább úgy ismer, mint Gwen Stefani barátja, a gitáros, countryénekes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m kicking off my new clothing line at @Macys Herald Sq. in NYC on 11/2! First 100 of y’all to buy your first BS by Blake Shelton item gets to hang with me… who’s in?? Link in bio for details

Blake Shelton (@blakeshelton) által megosztott bejegyzés,

Sokan nem értettek egyet a tavalyi döntéssel, és őket is megértjük, főleg, ha a korábbi nyertesek neveiből csemegézünk: Dwayne Johnson (2016), David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009) és Hugh Jackman (2008).

Most itt az új nyertes, és az új felháborodás!

Az amerikai countryzenészt a leendő James Bond gyűrte maga alá. Rá egyébként már tavaly is sokan fogadtak, hogy befutó lesz, de úgy tűnik, egy évet adtak még neki a döntéshozók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TeamBlake is coming for you! TOMORROW on @TheVoice! – Team BS

Blake Shelton (@blakeshelton) által megosztott bejegyzés,

Úgy érzem, elmúlik a szexuális varázsom is, mikor már nem én leszek a Legszexibb Élő Férfi cím birtokosa. Minden jónak vége szakad egyszer!” – viccelődött Blake Shelton a napokban egy showműsorban, majd hamar kiderült az is, idén Idris Elba lett a nyertes.

A nuus.hu híre szerint a 46 éves Luther-sztár is hamar értesült a hírről, akit a Late Night Showban november 5-én este élőben kapcsoltak Londonból, Skype-on keresztül. “A brit színésznek fülig ért a szája, hogy bekerült számos hollywoodi híresség közé: ő lett a 33. a sorban. Elsőként Mel Gibson kapta ezt a bókot, még 1985-ben.” – írja a lap.

“Anyukám nagyon büszke lesz majd rám.” – mondta a sztár, aki rövidesen nősül, de természetesen nem csak a mosolyával, izmaival is meglepte picit a nézőket. A szavazásnál egyébként nem csak a fizikai adottságokat díjazzák, azt is értékelik, ki mennyire jó férj és apa.

betöltés...