50 évesen is ránctalanok: Ezzel mossák arcukat a japán nők

A japán nők szépségének titka! Ezzel a keverékkel mossák le az arcukat, így akár 50 évesen is nagyon fiatalnak néznek ki!

A japán nők arcbőre általában fiatalnak, ránctalannak tűnik, ami egyáltalán nem optikai csalódás, vagy valamilyen trükk eredménye, hanem maga a valóság.

Hogy miért, most te is megtudhatod, sőt ki is próbálhatod a módszert, amelynek köszönhetően akár 5-10 évet is letagadhatsz a korodból.

A japán nők többsége hetente reggel és este, lefekvés előtt ásványvízzel mossa meg az arcát.

Ehhez azonban előbb alaposan megtisztítják az arcbőrüket, eltávolítva minden sminkrészecskét, szennyeződést, porréteget. Ezután már csak annyit tesznek, hogy megmossák az arcukat ásványvízben, és máris sokkal puhább, lágyabb, rugalmasabb, frissebb, üdébb lesz a bőrük.

A hatás talán jobb, ha bármilyen ásványvizet, jégkocka formába töltesz, majd lefagyasztod, így a kapott, ásványokban gazdag jégkockákkal dörzsölöd be az arcbőrödet.

További hasznos módszer, ha 1 liter felforrt vízbe feloldasz ¼ kiskanál szódabikarbónát, amely meglágyítja a vizet, így ha azzal mosol arcot, sokkal szebb marad a bőröd.

Ha pedig egy liter, szintén felforrt vízbe feloldasz 1 kiskanál citromlevet, és azzal mosod le az arcod, akkor a bőröd pH-szintje kiegyenlítődik, így kevésbé fognak elmélyülni a ráncaid és a pattanások is ritkább vendégek lesznek az ábrázatodon.

betöltés...