Ítéletet hozott a bíróság az ügyében – kiakadt a Viszkis!

Kemény büntetés.

Ambrus Attilát 10 hónapra tiltották el a vezetéstől, valamint 200 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték – írja a Blikk. Kiakadt!

“El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim.

Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici.

A legrosszabbkor nincs jogosítványom, aminagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!” – mondta a Viszkis a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma is a Bosnyák téren. Kerámiák széles választékban, dedikált könyvek #vasar #karacsony #ajandek #keramia #barmitcsinalszaztcsinaldjol #advent #the_real_viszkis

Ambrus Attila Kerámia (@the_real_viszkis) által megosztott bejegyzés,

“Ezzel a névvel nem is vártam mást, tudom, hogy utálnak engem. Mégis, most nem ez a fontos, hanem hogy a gyermek egészségesen megszülessen. Csak ez számít! Addig megállás nélkül dolgozom, hétfőtől csütörtökig a műhelyben vagyok, a hét végén pedig a vásárokban árulom a kerámiákat.

A karácsonyi időszak nagyon fontos, remélem, a hét végén még sokan jönnek vásárolni a Bosnyák téri piacra.” – mondta a Blikknek Ambrus Attila.

betöltés...