Felismeritek ezt a kislányt? Ma az egész ország érte rajong!

Hihetetlen.

Hihetetlen cuki fotó tartja izgalomban az internetet.

A gyerekkori képet egy hazai híresség töltötte fel, hogy ki ő, egyelőre maradjon titok. Annyit elárulhatunk, hogy ma már százezrek rajonganak érte, életvidámságával, őszinteségével sokak példaképe lett.

De amiért különleges a kép: most ismét arról vitázik mindenki, aki gyerekként szép, az felnőttnek is automatikusan az lesz? És ugyanez fordítva!? Esetleg: egy szép gyerekből biztos, hogy nem lesz szép felnőtt?

Nos, a képen látható kislány nem csak gyerekként, felnőttként is csodaszép. Olyannyira, hogy szépségkirálynőnek is megválasztották, és nem csak idehaza, a világ legszebbjei közé is bekerült. 

Egyébként meg idén oltár elé kísérte szerelme és azóta már anya is lett. Bizony-bizony:

Kulcsár Edina gyerekként is gyönyörű volt már!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy én így kelek fel reggelente, leírom az igazságot! 😅 Nincs a világon olyan ember, aki tökéletes lenne. Ez a kép is csak azért ilyen, mert meg volt csinálva a hajam, kisminkeltem magam és persze mert anyukám gyönyörűen fotóz illetve utómunkázik. ( 👉 @krisztinajakab_photography ) Sokszor kérdezitek, hogy ,,Hogy lehetsz ilyen szép?!” ❤️ Nos, nekem erről más a véleményem. Van olyan nap, hogy meg vagyok elégedve magammal, de van olyan is, hogy még csak tükörbe sem nézek szívesen. Utóbbin valószínű sokan nevettek, pedig így van✋ és pont, hogy ez a magyarázat arra, hogy ,,a szépség belülről fakad”. Ha az ember boldog, kiegyensúlyozott, jól érzi magát a bőrében, nem idegeskedik és még sorolhatnám… akkor adottságoktól függetlenül ragyogni fog. Gondolom ti is találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy egy rég nem látott ismerősötöket megláttátok és nem ismertétek meg, mert szó szerint kivirult. Feltehetőleg nem 1 hónapot volt a Maldív-szigeteken és nem is botox kezelésről jött, csupán boldog volt!😊 Tény és való, hogy szeretem ha szépen meg van csinálva a hajam és némi smink is van rajtam. Nem más miatt, hanem magam miatt. Szeretem ha egy kis változatosságot tudok vinni a mindennapjaimba akár megjelenés szintjén is, mert nem akarom megunni a fejem😂, pont ezért tesztelek magamon olyan frizurákat és sminkeket, amikkel egy picit át tudom magam ,,változtatni”. Anyukám kaméleonnak hív.🙈😅 Egy szó mint száz… ne másra akarjatok hasonlítani. Ne engedjétek, hogy a sok beállított kép megtévesszen titeket! Úgy vagytok jók, ahogy vagytok. 💕 Ha van kedvetek fogadjátok meg a tanácsom. 💁🏻‍♀️Legyetek jóban magatokkal és vigyetek egy kis változatosságot a napjaitokba. ☺️ =💇🏻‍♀️💅🏼👗💄

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

betöltés...