Úgy kigyúrta magát Kocsis Tibor az X-Faktor hajdani győztese, hogy alig lehet ráismerni

Biztos mindenki emlékszik Kocsis Tiborra a 2011-es X-faktor győztesére, aki a döntőben Muri Enikővel mérette meg magát. Tibi egy nagyon szerény és tisztelettudó énekes volt, akinek inkább hangi, mintsem testi adottságai voltak jelentősek, ám az évek alatt mintha kicserélődött volna. Úgy látszik elég sok időt tölt a konditerem gépei között ugyanis eléggé kiizmosodott.

A tehetségkutató második szériájában még csak egy átlagos kinézetű férfi volt, aki hétről-hétre megmutatta milyen csodálatos tehetséggel áldotta meg őt az élet. Úgy látszik nem volt megelégedve magával, ugyanis most egy 180 fokos fordulatot vett.

Ha régi képeit és a legfrissebb Instagramra feltöltött képeit összevetjük láthatjuk, mekkora átalakuláson esett át. Első körben megcsináltatta kissé elálló füleit, majd kondibérletet vett és elment, hogy némi izmot varázsoljon magára.

Még idén ősszel bejelentette, hogy az “Úszunk az árral” című dalához videoklipet forgatnak. A klipben már látni lehet rajta a változást. A folyamatosan közzétett képein pedig még jobban látszanak szépen formált izmai. Persze itt még nincs vége, hiszen folyamatosan jár, hogy ennél is jobban nézzen ki.

Íme a fotó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#beastmode 💪🏼

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés,

Nektek mi a véleményetek az új külsővel rendelkező Tibiről? Előnyére vált ez a drasztikus változás?

Itt látható legújabb videoklipje:

betöltés...