Véletlenül egy papnak küldte el a pikáns üzenetet, szenzációs választ kapott

A lány nem számított ilyen reakcióra.

Rossz címzett

Valószínűleg mindannyiunkkal előfordult már, hogy véletlenül rossz címzettnek küldtünk el egy üzenetet. Jobb esetben az adott sorok miatt nem kerül az ember kínos szituációba, azonban egy fiatal lány ezt nem mondhatja el magáról. A 23 éves Lisa nem figyelt kellőképpen arra, kinek ír, és a flörtölős, pikáns levelét egy papnak továbbította. Simon Rundell atya megkapta a “szexi” üzenetet, és meglepő módon válaszolt is rá. A sztori persze bejárta a Twittert, a felhasználóknak örömteli pillanatokat okozva.

Szenzációs válasz

Simon atya ismeretlen számról kapta az üzenetet szombaton, késő este. A lány a következőt írta: “Jól vagy sze.xi? Dolgozol holnap?”. A pap pedig reagált a flörtölő sorokra, persze diplomatikusan. “Igen, misét tartok 9.30-kor és 11.15-kor, de szerintem ezt nem egy papnak akartad küldeni. Simon atya” – válaszolt a férfi.

Az atya egyébként jót szórakozott az eseten, és ő maga posztolta az esetet a Twitter-oldalára, aminek amúgy több ezer követője van. A bejegyzéshez azt fűzte hozzá, hogy “Én kapom a legjobb rossz címzettes üzeneteket”.

Reakciók

A Twitter-felhasználók szintén viccesre vették a reakciójukat. “Legalább nem kérdezte meg, mit visel az atya”, “Talán önnek szánta, elvégre miért ne gondolhatná valaki, hogy egy dögös pap”.

Simon atya egyébként egy valódi influencer, rengetegen csípik őt, mert tisztelettudó és természetesen eleget tesz a papi követelményeknek, ugyanakkor laza és fiatalos is. Nem véletlen, hogy van humorérzéke kezelni ilyen szituációkat, illetve, hogy ennyi követője van a közösségi oldalon.

betöltés...