Ez a 6 csillagjegy egyáltalán nem tolerálja a hazugságot. Te ott vagy közöttük?

Ezek a csillagjegyek soha nem tolerálják a hazugságot!

Nagyon vigyázz az alábbi csillagjegyekkel, még csak egy kis füllentés se hagyja el soha szád, mert ha rájönnek, hogy nem mondtál igazat, nem fognak megbocsátani. Ők aztán nem tolerálják egyáltalán a hazugságot!

1. Bika

Számára a legfontosabb a biztonság, és ha meginog a lába alatt a talaj, akkor egy életre el tudja veszíteni a hitét, és a bizalmát. Ha valaki hazudott neki, akkor azzal valószínű, többé sosem áll szóba.

2. Bak

Igen magas az önértékelése, ezért soha nem fog olyan helyzetbe keveredni, amelyben hazudnia kellene egy bizonyos cél elérése érdekében. Ha van olyan ismerőse, vagy barátja, aki csak érdekből keresi a társaságát, akkor azt rövid időn belül le is építi.

3. Nyilas

A legőszintébb csillagjegy, életét az erkölcsi tisztaság, az egyenes gondolatok, és tettek vezérlik. Mindig kimondja, amit gondol, nem híve a titkolózásnak.

4. Kos

Soha nem fog hazudni, benne aztán nyugodtan megbízhatsz ilyen téren. Ő aztán teljes mértékben hisz abban, hogy “a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát”.

5. Vízöntő

Ami a szívén, az a száján, mindig és minden körülmények között kimondja az igazságot. Van, aki nehezen viseli ezt a nyers őszinteséget tőle, de éppen ettől lesz hiteles és karakteres ember.

6. Szűz

Abszolút tisztaság, és őszinteség jellemzi. Gondolatai soha nem rejti véka alá, mindig elmondja, amit gondol. Erre mérget vehetsz, ezért légy vele mindig egyenes és őszinte, mert csak ezeket az embereket kedveli.

betöltés...