Csak levágta a szakállát egy fiatal apa – Mindenkit meglepett, ami ezután történt

Sajnos nem minden alakult jól.

Szakáll nélkül

Egészen meglepő dolog történt Jeremy Batizzal: a fiatal férfi mindössze annyit tett, hogy megvált az arcszőrzetétől. Miután leborotválta a szakállát, a 14 hónapos lánya, Amelia egyszerűen nem ismerte fel az édesapját. A 32 éves férfit gyakorlatilag sosem lehetett szakáll nélkül látni mostanában, még a felesége is csak egyszer látta csupasz arccal. A vicces reakcióról videó is készült, a következő oldalon mutatjuk is.

Hirtelen döntés

Az Arizona állambeli Tucson városában történt mindez, ahol a családfő hirtelen meglepetésként úgy döntött, hogy megválik a szakállától. Jeremy felesége, Sofia is teljesen ledöbbent a hirtelen változáson, hiszen még ő sem emlékezett arra, hogy milyen is a férje szakáll nélkül. Az édesanya elmondta, hogy szinte sokkoló volt az élmény, mert egyszerűen nem szokta meg, hogy így lássa a szerelmét.

A ház új lakója

A legkeményebb reakció azonban Jeremy saját lányától érkezett: a 14 hónapos gyermek egyszerűen nem értette, hogy ki ez az új jövevény a házban. Mivel még soha nem látta az édesapját szakáll nélkül, el kellett telni egy kis időnek (nagyjából fél napnak), mire megértette, hogy az az új, furcsa ember a házban nem más, mint az édesapja.

betöltés...