Fantasztikus dolgot szúrt ki a Google Térkép a sivatag közepén – Fotó

Azt tartják, hogy Telihold idején a jövő pontosabban kiolvasható a cigánykártyából. A világ energiája és az ő fénye, mely ezen az éjszakán jelen van, felerősíti a kártyákban és a jóslásban rejlő mágikus energiákat. Nézzük azt a három kártyát, mely szorosan összefügg a Teliholddal, és melyeket jó, ha te is ismersz!

Szenzációs látványosság

Korábban is írtunk már elképesztő jelenségekről, amiket a Google Térkép szúrt ki – voltak köztük félelmetesek és bizarr dolgok is, most azonban valami fantasztikusra bukkant az alkalmazás, amit feltétlenül látni kell! A felfedezés a Dubajhoz közeli sivatagban történt, méghozzá az ottani hercegnek köszönhetően, aki kiposztolta a látványosságot Instagram-oldalára.

Szerelem tavak

A fotón látható szenzációt “Love Lakes-nek” hívják, ami magyarul annyit tesz: “Szerelem tavak”. Állítólag a látványosságot maga a herceg hozta létre, de ezt egyelőre még nem erősítették meg. Mindenesetre mutatós nevezetesség, ha valaki Dubaj felé jár, ne felejtse el megtekinteni!

Csak fentről

A tavakat egyébként teljes formájukban nyilván csak fentről lehet látni, de ettől függetlenül még érdemes ellátogatni Dubajba és megnézni őket. A turisták drónnal készítenek tökéletes felvételeket a magasból, amihez persze a helyi hatóságoktól szükséges engedélyt kérni. Ezt a képet a herceg posztolta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

To all of you ❤️

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés,

betöltés...