Kiderült a titka – Ez valójában Hódi Pamela igazi neve

Nem ezen a néven anyakönyvezték.

Álnév

Hódi Pamela élete egy csapásra felfordult, mikor Berki Krisztián oldalán feltűnt. A szőke szépség, divattervező és modell szinte egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert, amit a szakítás után is meg tudott őrizni. Ma pedig már saját ruhamárkája van és új szerelmével boldogabb, mint valaha. Azonban kiderült, valójában nem Pamela az igazi neve. Édesanyja szólta el magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Strawberry ruci 🍓

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela nevét Berki Krisztiáné mellett ismerte meg az ország. Az Édes életben mindennapi kalandjaikat követhettük végig, amiben kutyájuk mellett kislányuk, Berki Natasa Zselyke is gyakran feltűnt.

Közzétette: Hódi Pamela - hivatalos oldal2018. október 29., hétfő

A szakításuk után Pamela sokáig nem mesélt arról foglalt-e a szíve, ám tavaly augusztusban már felröppentek hírek arról, hogy ismét van valakije, ám először csak novemberben beszélt arról, ki a párja.

Közzétette: Hódi Pamela - hivatalos oldal2019. február 8., péntek

Kiderült, párja nem más, mint Tóth Bence labdarúgó. A sportoló azt mesélte, egy közös ismerősükön keresztül ismerte meg Pamelát. Utána többször is találkoztak közös társaságban, egyre többet beszélgettek, kapcsolatuk pedig egyre mélyebb lett. A karácsonyt is együtt töltötték, sőt, Valentin napra hatalmas csokorral lepte meg Pamelát.

Meglepett🥰❤️ @tothbenc.e

Közzétette: Hódi Pamela - hivatalos oldal2019. február 14., csütörtök

Azt gondolhatnánk, aki minden napját a közösségi médián éli és az egyik legtöbb követője van az Instagramon, nem lehetnek titkai. Pedig nemrég kiderült, valójában Pamelát más néven anyakönyvezték. Erről édesanyja mesélt a Mokkában.

Úton Pécsre a legújabb @medooforyou üzlet nyitóra❤️😍 @medoo_for_you_kaposvar_pecs

Közzétette: Hódi Pamela - hivatalos oldal2018. október 12., péntek

Hódi Pamela és édesanyja a Mokka vendége volt, ahol a büszke nagymama elárulta, kislánya neve nem Pamela, hanem Paméla. Az ok pedig végtelenül egyszerű, amikor Natasa Zselyke édesanyja született, csupán az utóbbi nevet engedték anyakönyveztetni.

Mosolyog🥰

Közzétette: Hódi Pamela - hivatalos oldal2019. február 7., csütörtök
betöltés...